jinak chci podekovat tady klubu a lidem co sem prispivaji. Minuly leto jsem cekala kluky a hodne jste mi pomohli, co se rad i zkusenosti tyce. Vubec to, ze si s nekym kdo tim prosel a prochazi muzu "pokecat". Mne se kluci narodili v 38 tydnu planovane, byla jsem 20.8. objednana na cisare, kluci byli v kolizni poloze a prirozenej porod neprichazel v uvahu. Nakonec me po klistyrku poslali domu, meli velkej naval a tak jsem nakonec rodila 21.8. hezky datum ze :) KLuci se narodili Simon 2,6 kg a Luki 2,4 kg, cisar bez komplikaci , probehlo to strasne rychle ( kluci jsou od sebe asi minutu) , oba hned rvali a po umyti mi je dokonce zkusili oba prilozit. Kojit jsem zacala tandem asi 3 den, sesty me s obouma pustili domu. Ani jeden nemel zloutenku. Jediny, co bylo pro me fakt narez bylo to, ze hned druhy den v poledne, po presunu z JIPky na pokoj, mi je prinesli a od te chvile, pres znacne bolesti po cisari, jsem se o ne musela starat sama. Mela jsem par slabsich momentu, kdy jsem v placi v noci po chodbe nesla jednoho k sestram s tim, ze nevim jak ho utisit. Fakt jsem uz nemohla, denne jsem spala max 2 h ( dohromady ) a ten cisar tomu fakt nepridaval. Cely to vazeni , mereni, presny cykly, vysvlikani kvuli kontrole ( zrovna kdyz mi oba krasne usnuli ), proste jsem rada ze uz je to za mnou - a to jsem tam byla jenom tech 5 dni. Ted uz je klukum 9 mesicu a je to neuveritelny, jaci uz jsou to lidi, jak vnimaji, jak s nama komunikuji, jaky maj odlisny povahy, obcas to nechapu a jsem strasne stastna ze mame hned takhle dva, uz ted jsou to partaci ( i kdyz si zatim tak neohrabane spis ublizuji). tak jenom tak chci vsem, co cekaji, rict, ze se maji na co tesit, ale to uz asi vite ze :)