MAR_TINA: tak se ten náš úřad přesně tvářil a současně jsem vyčetla z textu, co mi úředník poslal, že v sadu téměř nic..
prostě, plynulo z toho, že sad je snad ještě horší než ta nevyužitá divnoplocha, co mám.. a tedy ještě zbývá vyjádření ke stanu a hracímu domečku pro děti, až tak mi to nedalo si z toho začít dělat krapet srandu, když jsou tam ti úředníci tak velevážení.. o zákoně nemluvě :))
no a nedávno přišlo vyjádření k umístění karavanu, že nic.. ano vím, dalo se to čekat, nepřekvapilo mne to.. ale seníček tam míti mohu, dle pana úřadníka.. a tak asi budu dělat, že jsem jakože kráva nebo ovce a koza a to by pak bydlení šlo.. celé to bude jedno velké divadlo, jak se jeden měsťák pase a myslí si, že je bíložravec.. divadelní film..
takže suma sumárum - jsem zvědavá na vyjádření ke stanu, do kterého stavebnímu úřadu - dle vyjádření jejich úřednice - nic není, ale prostě testuju další názor.. tedy stan ala jurta by jim měl být ukradený, i když se v něm bydlí, protože to není stavba, ale stan a ty by prostě stavební úřad řešit neměl, ale jak jsem zaslechla, tak i to bývá problém.. asi je to hodně o kreativitě a tak trochu dělání si, co chci na úkor rizik a nedodržování zákona, jak jsem taky v praxi u mnohých viděla nebo slyšela..