tak pokus s raw-bite c.2:
princip stale stejny - cca dodrzovat pomery co jsou na strankach, nejdriv nakrajet a pak rozpatlat v mixeru datle (zase do kulicek), dat vedle, v mixeru pak to same s ostatnima surovinama, orisky nasekat tak, aby byly i vetsi kousky ale ne moc velke.
zkousela jsem prichut kokos - kokosovy olej jsem dala primo do datli pri pocatecnim sekanim, kokos nastrouhany jsem pak vzala s oriskama. oleje doporucuju trosku vic, prijde mi to pomerne nevyrazne (ale porad vyborne)
prichut kakao - kakao vpracovat do datli az nasledne s oriskama.
prichut limetka a zazvor - zazvor jsem nastrouhala a vymackala z toho stavu, je to z toho trosku citit a je to chutove dobre, priste ale zkusim vic, kazdopadne zacatek rozhodne dobry. vynechala jsem chilli (moc ho nemusim a navic doma nemam :) ) a citrusovy olej - nemam.
tentokrat jsem pekla na 180 20min - po vychladnuti drzi pekne tvar, nedrobi se, vypadaji dost tvrde ale po zakousnuti se OK, zkousim ted jednu v mrazaku, tak za par hodin uvidim co to udela :) ze zacatku jsem se lekla ze to je moc upeceny (trosku hnedy), ale vypada to ze to bylo docela akorat, i kdyz priste zkusim mozna min.
pro lidi co nechtej tu pecenou chut, tak si myslim ze by to bez problemu slo i v dehydratoru.
jedine co - kdyz se daji vsechny ingredience dohromady, tak to fakt hodne hnist, hezky se tam zapatlaj vsechny kousky a lip to drzi pohromade.