• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    neumi to kourit, jen pockejte az to nasemu skeptikovi poradne najede, uz se tesim :)
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: kup si vaporgenie, mrhas matrem
    SPIRALSOURCE
    SPIRALSOURCE --- ---
    VYHULENY_UFO: To máš blbý no, asi je to tak správně :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIAGONAL: mozny to je.
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    VYHULENY_UFO: krystal? od 120mg bych čekal dost intenzivní odlet... Tipuju to na žárovku, protože když sem to ze začátku kouřil taky takhle, nebyly to tak úplný zkušenosti.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tak vyzkouseno vyhulit 120mg, dle doporuceni mistnich guruu a porad nevim, jako peknej zazitek, kratkej, ale porad si nemuzu pomoci, ze se nejedna o nic jinyho nez obycejnej relaxant pred spanim.

    mozne duvody proc tomu tak je:
    1) odparovani v zarovce neni dokonaly a cast proste odkurvim.
    2) sem starej a mam vyjezdeny receptory.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    The Therapeutic Potentials of Ayahuasca: Possible Effects against Various Diseases of Civilization
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4773875/
    PURPUREAL
    PURPUREAL --- ---
    Space filling curves - Album on Imgur
    https://imgur.com/gallery/fXA2x

    o_0
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PURPUREAL: Obsahuje harmin, ne dmt.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VYHULENY_UFO: ten typek uz mel evidentne dost za sebou, ale tohle bylo asi spis takove prirovnani. tezko rict jak by mu tahle superschopnost fungovala treba v zakourenem klubu, kde se ten smrad da laserem krajet :) docela by me zajimalo jestli by si vsimnul treba schovanych tvaruzku nebo unikajiciho plynu na druhem konci mistnosti ..
    pokud by ale nekdo na drogach dokazal treba vnimat vibrace tak, ze by predcil dostupne merici pristroje, nebo by krom toxikologickeho rozboru osoby provedl i zdravotni rozbor nebo spolehlive poznal kdyz nekdo lze, tak by to melo nezpochybnitelnou hodnotu.

    je fakt, ze vojaci fetujou povinne uz od WW2
    Creating Supermen: battlefield performance enhancing drugs - Army Technology
    http://www.army-technology.com/.../featurecreating-supermen-battlefield-performance-enhancing-drugs/
    tak si rikam, jestli by se nenaslo nejake mirove vyuziti mimo psychiatrii. fetujou sportovci, DMT se rika businessmans trip a ted frci v silicone valley microdosing LSD
    Silicon Valley professionals are taking LSD at work to increase productivity - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...ley-professionals-are-taking-LSD-at-work-to-increase-productivity.html
    otazkou je, jestli ty latky zapadni spolecnost jen nezneuziva podobnym zpusobem jako tabak, ktery se puvodne uzival uplne jinak. taky je mozne ze ti "ubersmart twetysomethings" sice maji pocit ze jsou megaproduktivni a supergenialni, ale jestli je jejich prduktem tohle
    People Invested $1 Million In An App That Just Says 'Yo' | ThinkProgress
    http://thinkprogress.org/economy/2014/06/18/3450334/yo-app-tech-bubble/
    tak to pak chapu, ze musi byt zfetovani, ale spolecensky prinos podle me ani ten milion dolaru nedokazuje. pro osobni dusevni rozvoj pri opatrnem vyuziti mozny je, ale nase spolecnost je bohuzel silena, protoze se ji snazi ridit bezohledni vykoksovani alkoholici a nevim jestli jim v tom vyhuleni hipici dokazou zabranit, nebo se budou muset divat az to tady cele shori a doufat, ze jim jejich schopnost soucitu a spoluprace da evolucni vyhodu v postapokalypticke dobe. nakonec penize a moc jsou taky jenom dalsi droga.

    ale abych se vratil k puvodnimu tematu, pokud ma neco prokazatelne a opakovatelne fungovat na vsechny lidi, cekal bych nejake stycne body v jejich zazitcich a hodne lidi prave na DMT popisuje nebo kresli az prekvapive podobne veci. mozna ze tohle je ten spravny konec za ktery to zkoumani vzit ..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JAZZZ: kamo, pokud pikar vidi takovy veci jako liany lezouci psovi z tlamy, tak tam uz ma neco hodne spatne v hlave. to neni o dopocitavani, to je o mirnem preprogramovani.
    //jako piko umi slusny haldy, ale to neni nic pro jemnocitne posluchace psychedelicke hudby. :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    JAZZZ: tak synestezie... oni ty signaly ze smyslu jdou dovnitr ruznejma kanalama, ale pak se stejne v mozku potkavaj a "slucujou", takze videt muzes kdeco co nevnimaji oci. Ono totiz videt a vnimat ocima jsou dve ruzny veci, respektive dva konce dratu, ktery sou uprostred zasmodrchany
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já když jsem hodně dobře naloženej tak vidím pohyb aerosolu prostorem když někdo na party zahnije.. a dokážu tu vibraci navnímat i uprostřed nočního danceflooru.. ve vrcholných stavech dokážu udělat i toxikologickej rozbor daný osoby..
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MEA: jj barvy mi taky i pri zavrenych ocich silne ovlivnuje okolni prostredi. ve dne na slunci jsou to oranzovo,zluto,cervene do sebe se zavijejici prostory a v noci cerno,modro, zelene geometricke obrazce.

    obecne by me zajimala podobnost obrazcu ktere se lidem vybavuji a kde se v lidech berou, proc jsou podobne. ja treba napotkavam entity ani nevidim jine planety. videl jsem treba do detailu prokresleny escherovsky svet, kde na sebe navazovaly schodiste vsemi smery po nich dolu skakaly mice a cele to bylo na povrchu koule. vetsinou ale vidim podobny do sbee se zavijejici tvar. mozna to je tim, ze podvedome chci mit kontakt se zdrojem nebo jak to rict. to misto, kde se makrosvet galaxii potkava se subatomarnim mikrosvetem. tezko rict jak to interpretovat ale vidam to vetsinou podobne a mam z toho takovy hrejivy pocit jako ze nas vesmir ma rad, protoze si pro nas pripravil takove uzasne divadlo a je rad, ze mu v nem delame divaky, kteri si ho uvedomuji a prozivaji ho a tim mu davaji silu. tolik promennych tak peclive poladenych aby mohl vzniknout a udrzet se tak komplikovany zivot .. vesmir nas ma proste rad :)


    DIAGONAL: jo do sestiuhlenikoveho rastru mi pak obcas zapadaji veci i s otevrenyma ocima.

    GLADILAF: zajimave. clovek sice nema fyzikalne schopnost videt UV, ale mozna si ho umi domyslet. jeden pikar mi onehda vypravel, ze sjetej "vidi smrad" a vidi treba jak psovi jdou z tlamy takove plazici se liany. tezko rict co clovek opravdu "vidi" a co vsechno dopocitava mozek.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MEA: pobyt ve tme - Mantak Chia: Dark Room Enlightment. Pred ukvapenymi zavery obvykle jedince i jeho ctenare chrani predchozi library research...
    FIDO_LETI_DOMU
    FIDO_LETI_DOMU --- ---
    VYHULENY_UFO: to bylo nejspíš tím, že nefungoval třetí dóm v šestém měsíci modré luny zrovna když měli provést a předvést důkaz svého úžasného umění. Ale jindy samozřejmě...

    Takovejhle Máků s felkim klopoukem najdeš všude a hodně i na NYXu, jj :D
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: to je hezkoučký, jsem ráda, když se někomu povede hezky udělat vlastní vizuální kontinuitu a dokáže tím propagovat, co chce a tady se to povedlo.. chápu, že každej má svý individuální postupy, vize, vizuály, ale tohle povedeně ukazuje, o co vlastně jde..

    když to srovnám se svými vizuály, tak na mne většinou nic neútočí (zatím jsem nezažila žádný útok), většinou mne vtahují k sobě rostliny a ty se různě proměňují třeba v ornamentální fraktály, který se mění (popíšu to velmi zjednodušeně) buď na vizuál hranatý, ala "jedničky, nuly" a nebo vlnitý ala "sinusovka", ukazují se mi hodně rychlé příběhy a mezi nimi často vynikne nějaká informace, vize.. většinou se tam vyjevuje jednota, která se pak umí rozdělit například díky egu na různý roviny, nebo díky záměru na myšlenky a jejich rozvíjení, ale to hodně výjimečně, protože v tý smršti nestíháme a často mi přijde zbytečný řešit nějaký myšlenky a snažit se cokoliv vysvětlovat (egu nebo ego vetšinou).. a nejenom ve smršti teda :)
    MEA
    MEA --- ---
    JAZZZ: taky jsem něco podobné viděla, ale ne naprosto stejně.. bylo to megarychlý, takže bych si na to asi jen tak nevzpomněla :).. spíš jsem ale viděla ty barvy, než tvary.. a bylo to většinou za dne.. v noci mívám temnější vizuály :))).. a taky.. na acidu jsem to vídávala, ale s černým ohraničením často..
    MEA
    MEA --- ---
    KUNDRASA: taky se touhle otázkou začínám zabývat.. přijde mi, že vzhledem k množství endogenního dmt přirozeně v mozku a srovnání s množstvím exogenního dmt, který lidi užívají, jsou výše dávek nesrovnatelné - kdybych se mýlila, tak mne opravte prosim, čísla taky nejsou moje oblíbená parketa.
    takže imho nejde docílit přirozeně bez schopnosti hlubšího až hlubokýho tranzu, hypnotickýho stavu nebo snícího stavu /kdy se imho silně zvýší hodnoty dmt v mozku/ takovou produkci dmt, která by mohla být srovnatelná s exogenním podáváním látky, docílit..
    připadá mi, že pobyt ve tmě či meditace by silnější zvýšení hladiny dmt mohla dokázat třeba u hodně trénovaných jedinců se silnou schopností vizualizovat přirozeně.. napadá mne i u lidí méně racionálních a více pocitových..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: prosimte, samy sracky. snazili se me presvedcit, ze nejen cerna magie skutecne existuje a funguje. nejake prazvlastni obrady, svicky, hromady peri, ale vzdycky sem mel hlavne pocit, ze slo hlavne o to dostat divci navstevu do postele. ony nektere mentalne slabsi divky pod vlivemdrog bezproblemu uveri na carodeje, magii a tak.
    i pres veskere jejich snahy nikdy mi nedokazali predves funkcni obrad, kdy bych i ja spatril napriklad demona n-chaosu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam