XCHAOS:
ty si poslal odpověď na otázku, jestli temná hmota odpuzuje sama sebe, což jsem nikdy netvrdil: - az na to, ze odpoved na tu otazku doslova vyvracela to cos napsal. Je jedno co autora odpovedi motivovalo k jejimu napsani. Podstatny je obsah te odpovedi.
Znovu, prosim, zdroj informace o tom, ze temna hmota nesmi gravitacne interagovat sama se sebou. Nebo se ti nechce napsat, zes to opsal od toho svyho favorita?
to,že interaguje sama se sebou, je poměrně nová teorie (zprávy z dubna 2015). - BUAHAHAHAHAHA. Ta odpoved, kterou jsem ti nalinkoval a kde se explicitne rika opak, je "answered Apr 30 '11 at 18:12". Cestovani casem? Nebo proste zase mlzis?
já momentálně fandím hráči, který tvrdí, že temná hmota neexistuje vůbec... tzn. její vlastnosti jsou v tomhle klubu offtopic - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Jezis, to je bozi.
Par zprav dozadu ses navazel do "oficialnich vedcu" za to, ze udajne maji tendenci potlacovat novy teorie, ktery vyvracej jejich oblibeny stary teorie. A ted tady zacnes zakazovat zminky o teoriich, ktery vyvracej tvojo oblibenou? BUAHAHAHAHAHAHAHA. Koukam ze podle sebe soudis ostatni 8)))))))