• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: standart je jeste horsi,tam jsem to zabalil velmi rychle.
    jak rikam,ty novy karty me zatim nebavi,vratil jsem se pred expanzi zatim
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: A standard si nezkoušel ? Mě to naopak docela baví, většinu decků mám čistě vlastní tvorby a mám radost, když to funguje:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: jsem zvedavej,tohle jsem fakt necekal
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: klid, je prvni pulka mesice :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: myslim tim, ze vi, ze si liznes 5 random karet a ze tim padem setrit sweepy a tak :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja teda zatim lituju tech vyhozenejch penez.zatim me zo nebavi a mam pocit,ze to ani nefunguje.
    Q priest nebo mage je jedno,stejne jsem mrtvej nekdy v 7. kole.
    zkusil jsem WOTARova reno priesta a z 12 her neprisel reno ani jednou a jelikoz jsem potkaval jen piraty jak warra,tak rogue,tak jsem vlastne dnes ze vsech her (cca) 20 vyhral dve.
    ani nevim,co mam hrat,element shaman je 50/50, chep hunter to samy a navic to neni ani trochu zabavny.
    po dnesku uz je to spis nasrannost nez zklamani.
    tak jsem si vzal predungorovych renomage a hned jsem skoro winstreakem 20>14.
    to samy burgle rogue,dragon priest,jade shaman.jakmile jsem si je vzal,bylo to o nevem jinym.
    jelikoz se tomu uplne nevenuji,tak jsem zkusil hlavne netdecky z hearthpwn s hodnocenim 200+,coz vubec nechapu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, trikrat jsem ten pack otevrel a vzdycky tam bylo co hrat. A vetsinou i si zvysit zivot.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: ty neumis hrat okolo 5 totalne random karet? :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: ano, s questem. Discard je ten novej demon co ma taunt, potom doomguard, ta spella, znic dva za sest, deathwing.
    Je mi totiz lito zbytku karet (krome vraceci legendarky, fist of jaraxus) abych je jen tak vyhazoval.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: No co jsem koukal na streamery, tak je to docela použitelný, navíc blbě se hraje kolem 5 totálně random karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: ja se bojim, ze pokud neotevres nejakou vylozenou bombu, tak je to sice draw 5, ale souper o nem vi a tim padem kolem toho bude hrat :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: To ne, ale máš co hrát žejo, když už všechno došlo. Takže ano, ne na fatique, ale jako poslední záchrana, když se dva controly dolížou
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: my point exactly :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Dá ti JEDNU kartu s balíkem, balík ti pak dá PĚT random karet rovnou do ruky. Fatigue zpomalení přesně o jednu kartu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: da ti 5 random karet, ale fatigue nezpomali, ne?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: ta nová Elise ti dá jeden ungoro pack, takže 5 karet navíc, ta stará odrotovala tu nemyslim:)

HOCH2: Tak teoreticky by to šlo hrát jako do controlu, ale prakticky nevim no, hraješ to teda s questem předpokládám ?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: sorry, spojily se mi tu dve vlakna diskuze dohromady.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: v priestovi?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: muzes si zvysit pool z kteryho tahas discardy. Za dve many dostanes 5 libovolnych karet do ruky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, zkousim to s tim, ale ano, hraju ho. Je to takovej muj discolock.
    Ale asi tohle bude prvni karta, co vymenim.
    Jinak muj discolock, je neco jinyho nez discolock kteryho znate. S timhle balikem ma jen dve spolecny veci - je to lock a hraju tam discard karty :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: jak elise pomuze proti fatigue? ze ti da do decku jednu kartu navic?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam