• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    AZIM
    AZIM --- ---
    CHEWBACCA: o hearthstone.cz jsem se dozvedel z tvyho postu, hraju to 2+ roky a jen tak jsem ten web prolitnul ... po precteni teto vety: "Garroshovým obrovským trumfem je však Warsong Commander. Díky němu získají vaši minioni Charge, a pokud je soupeř takříkajíc neoddělá během své první (a často jediné) příležitosti, je to pro něj zlé." ti spis poradim at jdes pro informace jinam, tohle platilo vic jak pred rokem, web je neaktualni a info tam stoji za prd ...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    CHEWBACCA: ja ten web nenavstevuju, ale nektery ty prispevatele znam z twitche a jsou oukej, web vypada taky na zacatek v poho

vychazim z vlastni zkusenosti cca rok a pul zpatky - podle me je pro zacinajiciho hrace nejdulezitejsi si po nejakem kratkem pocinajicim nadseni (predpokladam ze resit variantu ne-nadseni neni potreba) uvedomit svuj celkovy postoj ke hre a to predevsim z pohledu investovani penez. Pokud chce clovek vyzkouset vsechno co mu hra nabizi - predevsim hrat meta decky (to co se aktualne hraje) v ranked modu za ruzne (vsechny) classy, pak se to bez nemale financni investice neobejde. Pokud clovek neni ochoten investovat penize pak musi byt v pohode s tim, ze ma omezene moznosti - napr. hrat Arena mod, nebo hrat na ladderu jen nektere (levnejsi) classy a postupne (ale priznejme si velmi pomalu a bez velke sance rozjety vlak dohonit) kolekci a sve herni moznosti rozsirovat. Pokud s vyse uvedenym komfotni neni, pak by se mel na HS asi vykaslat rovnou a usetrit si cas a zklamani.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim. kazdy jednou zacina tak i ja jsem o vikendu zacal s Hearthstone a pokud by nekdo nemel chut predat nejake tipy zacatecnikovi, predal by nekdo aspon kvalitni zdroje kde nacerpat inspiraci. pokud mozno v cestine. dá se povazovat hearthstone.cz za kvalitni zdroj infa? díky
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tenhle tyden maji oznamovat, mozna i vykonat zmeny na druidovi, tak nez to bude doporucuju vyzkouset ve wildu interakci naga - kun - ui a vsemoznych giantu, to je velka legrace. Naga nove (a neni to bug, je to potvrzene na twiteru od developera hs) zlevnuje gianty nad ramec jejich standardnich zlevneni ze spellu/hp,/karet apod. dle typu gianta .. tzn. rampa k 10 manam pak naga, vsechno za 5, kun na 10 many, ui za 5 nalizat, vysazet na stul 5+ 8/8 vetsinou za 0 ... jde to i v light verzi naga na 5+ manach + gianti ...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    na rank 15 jsem dojel jak nuz maslem s timhle http://prntscr.com/ggk8zx

je to mnou trochu prekopana a vic control verze toho co tu postoval azim a cestou poklatila i par druidu, takze kdo na ne nadava muze zkusit...
    CAIA
    CAIA --- ---
    Caya vs. Bonafide - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/KCwNUjjeJGpyAQZc9Vop73
    Jeste si dovolim jeden match, krasnej dlouhej fight s priestem na ranku 20.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CAIA: Dobrej comeback s tim spirit lashem, skoro jsem mu tu vyhru pak pral :))
    CAIA
    CAIA --- ---
    Caya vs. MrSavage - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/4Pr8Q6ViPhBpcMksE5JH5m
    Moje nejsilenejsi hra v arene. Nadavam jak je arena jen o stesti a RNG a prijde hra jako tato...
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATHES: cekam neco jako 3-3
    WRATA
    WRATA --- ---
    WANAH: Staci zahrat a celej jade druid se muze jit klouzat ;) Bych to hral uplne ve vsem a klidne nechaval v opening hande abych mel jistotu ze ho tim poskacu ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne jeste taky neprisly...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    aha,tak ja vsadil na cechy za pritelkyni a vzhledem k tomu,ze ja nedostal nic,jsem vsadil na luzry :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    taky dva packy. no cekal jsem vic.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: Cifka
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: dva? na koho si sazel?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak hlásim, že dva packy dorazily:-)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    SCHMEJDE: V tom brawlu se hrajou i jine nez 1st turn kill baliky? :P
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    lol, prave som hral brawl a moj protivnik druid ma dal dole v prvom kole, cez tu kartu co mu da 5 vsetkeho a dake nurishe nabehal 14 damage cisto na herovi, 2 charge prasata co vybufoval a bye bye.. vcelku ma to rozosmialo
    AZIM
    AZIM --- ---
    PHOBOS99: psát to kajjak uz je k tomu decklist :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ehm... jo to dava smysl vlastne...

Kazdopadne zacatek a konec sezony je uplne jina meta a jiny protihraci:))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: jak pravi Sunbeam, dnes nova sezona
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam