• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    CAIA
    CAIA --- ---
    DAYSIR: No uz je to 7.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    CAIA: tak to je super, série proti proher bez tvého přičinění nutně znamená, že brzy získáš 5 výher bez jakékoliv zásluhy!
    CAIA
    CAIA --- ---
    Po serii 5 proher v arene v rade... fuck you RNG. Kdyz se sejdou uplne na hovno baliky s jeste vic na hovno lizanim proti souperi, ktery ma vzdy to co zrovna potrebuje. Nahodo dekuji. Tfuj.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    JEENA: Mozna v poslednim roce :) Driv byla standardni play Armor up.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tak nevim, me prijde ze nejvetsi buff druida neni UI ale spreading cancer a nevim jestli nerf o jednu manu je dostatecnej
    JEENA
    JEENA --- ---
    JEENA: Jinak co se samotnejch changes tyce, prijde mi to balanced, nic uplne nezabijej, a to je dobre imo
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KAJJAK: ono taky zalezi jakej novacek to je, nekdo kdo uz nejaky ccg hral (idealne magic) a chape zakladni principy (krivka, tempo, karetni vyhoda) je schopnej aspon tech 3-3 stabilne davat prakticky od zacatku, protoze na 0-3 wins potka spoustu toju tvyho typu, ktery tyhle principy zrejme nechapou a proto mu daj free wins;) chtel jsem ti k tem hram dat naky tipy, abych jen neprudil, ale je to natolik vsechno spatne, ze to ani nema cenu...
    XINDL: bych s tema uspechama byl opatrnej, jak znamo na rank pet se dokaze progrindovat prakticky kazdej, akorat nekomu to s 60%+ procent wr a dobrou variaci trva par hodin a nekomu slabsimu a smolnejsimu par desitek...
    LEDOFREDO: thx blizz, pure bliss:))
    JEENA
    JEENA --- ---
    LEDOFREDO: Nejvic interesting otazka s tim spojena mi prijde "co bude delat warrior na 2?" protoze dosud to fakt skoro vsude byla axe
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Five Card Nerfs Coming in the Next Hearthstone Update - Druids, Win Axe, Murlocs, Hex - News - HearthPwn
    http://www.hearthpwn.com/news/3319-five-card-nerfs-coming-in-the-next-hearthstone
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: rozumim tomu ze to jeste skoro neumim ale s timhle deckem sem odehral sest her a vsechno absolutni neskrtacka. Prohry o vagon. Neco jinyho bys tam nevyskrabl ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to zni dobre
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

njn, to je ale v logicke i fakticke kolizi s timto XINDL:

To jakym zpusobem se vyjadruju prece s poselstvim toho, co se snazim sdelit, nijak nesouvisi... Mel si radsi napsat "nech si poradit od kajjaka i kdyz je to curak, pak by to davalo vetsi smysl i logiku" :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: mám komplet postaveno, jdu to zkusit
    XINDL: ok tak prosim dělej kajjakovu korekci :-)

díky všem za rady a friendly přístup, to se standardne nedeje v ostatních auditkach.
    XINDL
    XINDL --- ---
    CHEWBACCA: zrovna tuhle radu KAJJAK: poslouchat muzes, ta je dobra :)

KAJJAK: jinak hele, ja ti neberu tvoje uspechy a nemyslim si, ze jsi spatnej hrac, dokonce ti i fandim při staveni vlastnich decku. U tebe me proste stve tvůj způsob vyjadrovani "ja vim vsecko, moje pravda je jedina spravna a kvůli tomu se s tebou pohadam do krve........ jo a vždycky musim mit poslední slovo". Ber to jen jako zpětnou vazbu a ani se nejak nesnaz na to reagovat, nebudu uz odpovídat, pac vim, ze to nemá smysl a ja nemam cas ani energii ani chut na neverending debatu s kajjakem :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: dik. mrknu co z toho dokazu poskladat
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    karet mas zatim priliz malo, soustred se na splneni vsech questu z clanku http://www.hearthstonetopdecks.com/hearthstone-free-play-f2p-guide-2017/ pokud vladnes anglictinou... az po tom co otevres co nejvice free baliku bych se vrhl na skladani nejakeho decku...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CHEWBACCA:

prvni rada nad zlato, stahni si a pouzivej tenhle softik https://hsdecktracker.net/

bude se ti lip tipat screeny ze tve kolekce a zaroven ti to pomuze pri hre... taky pak muzes postnout nejaky replay cele hry a muzem ti poradit co si zahral spatne...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    snad mě nezabijete. hraju teprve 5 den a baví čím dál víc a potřeboval bych radu jak postavit nějakej schopnej deck ze zakladních karet co mám. Na netu jsem koukal ale vse uz je s kartama ktery nemám a jen tak mít nebudu. poradí někdo? a obrazku sem vytíp co mám zatím k dispozici.

IMG_3808.jpg | Ulož.to
    https://uloz.to/!xcv9wwTrFNXD/img-3808-jpg
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

takze jedna rada i od kajjaka, pokud chces hrat ladder rozhodne neposlouchej povl co hraje nekde na ranku 20-15 netdecky a chybi mu pulka legendarek...

Rady chces radsi od nekoho:
    -kdo kazdou sezonu da minimalne Rank5
    -kdo toho ranku nedosahuje tim, ze obslehne nejaky cancer deck z internetu
    -kdo pokud mozno stavi vlastni decky a je schopen tim padem urcit, ktera karta je silnejsi a vhodnejsi nez jina zrovna pro ten konkretni novy deck...
    -kdo ma vsechny dulezite legendy, aniz by kdy hral arenu nebo kupoval balicky za realne prachy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    skoro si myslim ze ta minuska mam od lidi co vubec nepochopili smysl dotazu, ktery zde ten clovek vznesl, mit tu kartu ve sve sbirce je mu uplne nanic, kdyz vycrafti nejaky silny common kterych maji druidi milion (viz video o nerfu), bude na tom ze startu o poznani lepe a bude ho to vic bavit...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CAIA:

co ma arena spolecneho s radou o dissovani karty? Navic psal ze arenu bude zkouset pozdeji...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam