No, teďka dohrána první hra s novým hero Forest Warden Omu (nevím jak vy, ale já mu budu říkat Groot), kterej při levelu, dostane 2 goldy na to jedno kolo
Jak vidíte, tak jsem měl docela, malinko štěstíčko. Ale zároveň ne úplně. Jakože z těch nových vypadá že je relativně nejslabší, tak podle mě je dost silný.
Popíšu 2 strategie, která s ním bude nej: (vysvětlivky - xG je kolik gold máte k dispozici, xL je cena kolik stojí level, při levelu dostanu 2 goldy, takže píšu xG+2)
Start s token minionem
1 round (3G/5L) - koupit token (2 minioni na boardu)
2 round (4G+2/4L) - level na 2, prodat token, koupit lepšího miniona (2 minioni na boardu)
3 round (5G/6L) - prodat minona, koupit 2 lepší (3 minioni na boardu)
4 round (6G/5L) - koupit 2 miniony (5 minionů na boardu)
5 round (7G+2/4L)- level na 3, prodat miniona, koupit lepšího (5 minionů na boardu)
6 round (8G+2/7L) - level na 4, koupit miniona (6 minionů na boardu)
7 round (9G+2/8L) - level na 5, koupit miniona (7 minionů na boardu)
dál samozřejmě záleží na tom co vám bude/nebude chodit
Start bez token miniona
1 round (3G/5L) - koupit miniona (1 minion na boardu)
2 round (4G/4L)- koupit miniona/re-roll+koupit miniona (ideálně hledám token) (2/3 minioni na boardu)
3 round (5G+2/3L)- level na 2, prodat token/miniona koupit 2 (3/4 minioni na boardu)
4 round (6G/6L) koupit 2 miniony (5/6 minionů na boardu)
5 round (7G+2/5L)- level na 3, koupit lepšího+mám jeden re-roll (6/7 minionů na boardu)
6 round (8G+2/7L) level na 4, koupit minionapokud chci, můžu jednoho miniona prodat a tím mám možnost re-rollu (7 minionů na boardu)
7 round (9G+2/8L) level na 5, koupit miniona+pokud chci, můžu jednoho miniona prodat a tím mám možnost re-rollu (7 minionů na boardu)
a opět, záleží co dál chodí a podle toho stavím
Tipnu si, že u Groota tohle budou 2 v 99 % nejpoužívanější taktiky, který Vám dovolí dosáhnout lvl 5 (což jak víme, chceme) nejrychleji, ale zároveň nám to dá docela slušnou early a midgame.
Sumář, za mě bude Groot A tier, maximálně B+ tier.