tak jsem se v art and science ... performance docetla neco o jidle po treninku (SIVERE?) pisou, ze pokud je nasim cilem byt adaptovani na tuky a vyuzivat je, tak je carb loading po treninku blbej napad. Telo se totiz potrebuje regenerovat, a pokud mu sacharidama zvednes inzulin, tak mu znemoznis energii na to cerpat prave z tuku.
dal samozrejme tvrdi, ze je potreba doplnit proteiny, ale jenom tolik, aby to taky nebranilo te metabolizaci tuku
tj ja to vidim, ze moje potreninkove jidlo jsou vajicka na masle :) snazim se je solit, ale je to pro mne zatim hroznej nezvyk
a musime se vam pochlubit, trenuju na 10km zavod v zari, a vcera jsem bezela deset kilometru za 1:11, a dneska za 1:06. mam z toho fakt vybornej pocit, puvodne mel byt dneska odpocinkovej den, ale proste se mi hrozne chtelo vybehnout. a to, ze po relativne kratkym treninku muzu bezet tolik dva dny po sobe pricitam prave ketoze, telo to dava hrozne zlehka, svaly pak prakticky necitim. jo a btw beham to rano bez snidane, coz by pro mne driv bylo uplne nepredstavitelny, a tedka se v tom citim uplne vyborne.