Tak jsem si po dohrani ER dal mesic pauzu a nasledne se pustil do DS3 - pred chvilkou dohrano vcetne obou DLC... save rika 81h.
Po ER, kde jsem se tocil kolem DEX,FTH a ARC buildu, jsem tentokrat vybral do zacatku jako classu knighta a jel primarne STR walkthrough (k cemuz jsem postupne leveloval i DEX). Zbrani jsem vyzkousel vic, ale nejak jsem se ve finale vzdy vratil ke Claymoru, ktery jsem v druhy pulce hry stridal s Sellsword Twinblades. Trochu jsem se obaval, jak mi to pujde bez existence spirit ashes, ale ve finale dobry, aspon jsem potrenoval uskoky. :) Tusim, ze skoro pulku bossu jsem dal first try, vetsinu kolem 5 pokusu. Nejvetsi opruz byli Twin Prices (30+) a Slave Knight Gael (±20), v zavesu pak hned Darkeater Midir (10+). Paradoxne nekam mezi tyhle 3 bossy patri i prvni kontakt s generickym Black Knightem - sejmul me snad 15x, nez se mi ho podarilo umlatit.
Musim uznat, ze po DS3 vidim velky mnozstvi recyklovanych napadu v ER. Kazdopadne ta souls formula me asi dokaze chytnout natolik, ze mi nevadi hrat "podobnej" titul vickrat.
A ted nevim, jestli pokracovat DS1/DS2 nebo Sekirem. 🤔