• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    DABE
    DABE --- ---
    AUDIAC: ten Tenet split je vyvinutý ve spolupráci s Konvoi. Choc taky desky pro Konvoi v ČR vyrábí
    Choc je tedy brand firmy Praefect Manufactory a vyrabí údajně i pro další evropské značky.
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: Ota (z Gary) mi po půl roce vzájemnýho nahánění poslal za velice slušný peníze fungl nový (ale prehistorický ročníkem) baseplate na Sparka. Musíš vzít telefon a volat a volat. Takže s komunikací souhlas, ale má u mě velkej dík za náhradní díl.

DABE: Za dobrý prachy a skladem mě zaujalo toto - https://www.hudy.cz/slash-split?size=392732.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TOX_MAS: Tenet je model, brand je Choc. Devadesátkovej českej výrobce, co si tak pamatuju, tak dělal hlavně slalomový prkna a pak sbx. Docela mě překvapuje, že ještě funguje 😊
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TOX_MAS: nechtěl jsem nic psat a čekal jsem co napíšeš o Gaře ty :-) ...já když řešil Splita tak se mi Gara líbila a svým způsobem líbí i teď.. Po dvou měsících slušného doprošování, že bych chtěl něco koupit a týpek mi odpovídal jednou za 14 dnů stylem "jo podívám se a napíšu" jsem to vzdal nic si tam už nekoupím .) Bylo to před několika lety kdy ty prkna byly, ne v téhle situaci kdy je všechno vyprodáno...
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, tak to jsem byl pomalej ... a moje hledání právě objevuje jen prázdný shopy nebo max možnost koupit v setu s prknem :/ V nějakém komentáři zaznělo, že dostupný budou vázání Spark "během několika měsíců", že mají jakýsi problémy s dodáváním/výrobou - ale nemám, jak tohle info ověřit nebo případně zjistit, kdy by mohly být skladem.

Možná se něco objeví na polském Splitboardy.pl, respektive na https://sportstore.pl/ - ale nevím nevím, jak je tenhle shop důvěryhodnej, podle recenzí je to tak 50:50 ... nemáte někdo zkušenost?

JARDAK: Můj názor na Garu je furt stejnej, s jejich přístupem bych jejich prkno nechtěl, protože se osobně neznám s těma správnejma lidma a jejich přístup k neznámýmu člověku "z ulice" je takovej ... východoevropskej, nebo jak to říct slušně. Stokrát radši nakoupím na Sport Conrad nebo přímo u malovýrobců tipu Plum, Furberg ... kde vím, že umí odpovědět na email, vyřídí ti v pohodě reklamaci apod. a kvalita/cena je srovnatelná nebo vyšší. Ale nebudeme tu šířit bad vibes, žejo!? Gara je určitě skvělá ČR značka a kritika se tu moc nenosí :) :)

Ten Tenet by mě taky zajímal, reklamy na mě skáčou pořád a neznám nikoho, kdo by to jezdil ... nějaká nová značka?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    na pristup Gara ma aktualni recenzi Tox_mas, tak se treba podeli :)
    DABE
    DABE --- ---
    NAILER: nemám. jen mi příjde sympatická jejich výroba a přístup + samozřejmě cena.
    mám v merku ještě FJELL MT1365s. Ten jsem měl loni u půjčený. Gara je otázka, na kterou zatím nemám odpověď:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    DABE: Máš k týhle značce nějakou afinitu? Nebo je to jediný skladem?
    RODWY
    RODWY --- ---
    naky lepidlo pro renovaci G3 Renew na prenosne folii mam navic.)
    sire 150mm
    DABE
    DABE --- ---
    bude tohle prkno dobrý? trošku se v těch terminologiích různých firem ztrácím
    Splitboard | Tenet | CHOC - premium boards & skis
    https://www.choc.cz/p/116-splitboard-tenet/
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TOX_MAS: no prave si myslim že to bylo k dostání...jinak teď sem to prolít a bída a nouze všude...jestli maj tak prodaj jen setu se splitem
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NOMAAD: já mám G3/Burton edici 4 roky a teprv teď uvažuju o obnově lepidla. suším pečlivě i několik dní .) a skladuju v batohu v pokojové teplotě :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Po navratu do placatejsi domoviny opet zvazuju nakup splita.Kdybyste nahodou nekdo vedel o prkne okolo 170cm,budu rad.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SUVA_: G3 na to trpi,resi to peclive suseni a letni skladovani v lednici ....
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, když jsi to posílal, tak bylo ještě skladem? Než jsem se sem dostal, tak už je pryč. Jinak na DE/AT shopy se dívat snažím, ale buď neumím hledat, nebo to všichni mají jen v setu s prknem... 😕
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Koukam na step locker, aby se mi lip fungovalo v mistech, kde split prestava stacit. Narazil jsem v reviews na zajimavej neduh. Vypada, ze ne na kazdej setup se to totiz vejde, foto neni moje :)

Pouzivate to nekdo?

LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak co ten spark? Uvažuju o něm a vím že je dobré a má to spousta lidí. Nějaké negativní zkušenosti? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam