• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Včera kamarádka psala do skupinového chatu, že její o něco starší známí přivedli na hospodský kvíz svoje náctileté děti, a tak mají v hospodě nejnižší průměr. Strhla se debata o tom, jestli mládež ten průměr dostatečně sníží, nebo jestli to dorovnají jejich rodiče. Nakonec to kamarádka rozsekla s tím, že se dopočítali k věkovému průměru 26 a půl roku.

Už jsem se chystal poznamenat, že to snižování věkového průměru moc nefunguje, a v ten moment mi došlo, že je mi vlastně třicet.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MISISSKA: mne dneska vyděsilo 59 st.
    Omylem sem přepla náramek na stupně Fahrenheita.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: To je znamení.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jedu na dovolenou, ale je release, takze s sebou musim nabalit (funkcni) notas. U jednoho mi ale minuly tyden zdechla baterka, takze se pripoji jen na kabelu. Objednala jsem si na pul cesty do zasilkovny novou baterku, ze ji premontuju po ceste. Ale protoze se mi uuuplne nezdalo, ze by to bylo stopro baterkou, zabalila jsem si jeste druhy notas, ktery sice funguje, ale nema vsechny aplikace, ktere potrebuju (je na linuxu a nema bezpecnostni cert na vsechny pristupy).
    Vcera jsem premontovala baterku u notasu c. 1, furt nedobiji, ja jsem to tusila. Jsem genius, ze jsem vzala druhy funkcni notas! Dnes rano ho chci vytahnout.... ja k nemu vzala blby adapter!
    Takze ted mam jeden notas, kde se muzu zapnout jen na kabelu a druhy notas, ktery je jen na baterce, kterou, kdyz dojde, nedobiju. Bajecne. Neco mi rika, ze je lepe zahodit oba a uzit si dovolenou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tenhle můj sedm let starý řetězec errorů mě ze vzpomínek baví každoročně:

Stárnu a zapomínám. Šla jsem do knihovny prodloužit si knížku a zapomněla, že jsem si nic dalšího nechtěla půjčovat. U pultíku jsem zjistila, že jsem si zapomněla aktivovat knihovnu na Lítačce a u druhého pultíku, že jsem si zapomněla vzít doklady, bez kterých prý to přehrát nejde (jakože cože? vždyť i ten blbý kupon na MHD se mi nahraje automaticky v libovolném validátoru!). A pak jsem zjistila, že jsem zapomněla vyndat pas z tašky, takže mi to tam nakonec nahrát mohli.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Kingova řeč pomohla odstranit segregaci"
    Jak jako? Co měl Jiří VI. a ten jeho logoped společného se segregací? Jo aha, Martin Luther. To byl taky king. Ale na ten film se zase podívám.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    OMNIHASH: Jo, to jsem psala pak příteli, když jsem mu psala ten svůj error, že pak bude zase mrznout :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MISISSKA: neboj, ono to po půlnoci zase klesne!
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    No do pr… v noci už má lézt teplota zase nahoru. Zase se nevyspím. 23… aha, hodin, ne stupňů…

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Už znáte naši prasáckou rozkládací postel Relax?"

Praktickou. Ale s prasáckou by ta reklama byla lákavější.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NANTHEI: no, po cestě na pohřeb jsme se srazily se spolužačkou ve vestibulu na Floře.
    obě jsme přijely z Dejvic a obě jsme byly stejně zmatené, kde se tam vzal ten obchoďák!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vcera byl jeden z mych nejslabsich dni za dlouhou dobu. Jedeme domu a po sjezdu z dalnice mi cinkla sms. "To mi asi prisla zprava, ze uz jsme v nasem okrese"... napadlo me. Ne nymbursko neni mimo hranice republiky, takze to operator fakt neresil.

Nekolik hodin predtim jsem si lamala hlavu s tim, jestli se rika facepalm nebo palmface.
    Pak jeste hromada drobnosti, jako ze jsem cpala bankovku na samoobsluzne pokladne do uplne jine diry. Nezamkla jsem auto, ale doslo mi to u dveri, kdyz jsem klice nahmatala v kapse a prislo mi, ze jsem s nima neco mela udelat. Ztratila jsem botu jednoho ditete. Proste jsme prisli domu bez ni. A pak jeste neco, na co si ted nemuzu vzpomenout, ale vim, ze jsem si v ten moment pomyslela, ze to je fakt konecna a radeji nebudu uz delat nic.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    jedeme s kolegyní metrem domů, ona poprvé za naši pracovní historii vystupuje na mojí zastávce. bavíme se, tedy já vedu v tu chvíli monolog. najednou Terka: "hele, flora. je to flora? nebo až na příští? notak, vždyť tady bydlíš!!"

a já nevim. nepoznávám ceduli u eskalátorů, nepoznávám obezdění, který má na každý stanici jinou barvu...
    Tereza prohlásí "dobrý, tak je to až další! ... jo není. ok. ty nevíš, kde bydlíš?? :D"

když jsme teda vystupovaly na želivárně a já jsem se smíchem uznala, že jsem úplně mimo, vedle mě fakt potichu špitla taková moc hezky business casual oblečená mladá žena (jakože působila profi a sebejistě):
    "no... já jsem zjevně taky přejela...".
    dneska je to nakažlivý.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Jak to? (první reakce, pak jsem si to přečetla znovu)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    To, že je v tý chodbě 20.9°C neznamená, že je tam skoro 30°C.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak trochu bumtraartu:

Bankéř národním hrdinou. Chytil batole padající z pátého patra - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-banker-narodnim-hrdinou-chytil-batole-padajici-z-pateho-patra-236021

Brankář národním hrdinou, chytil padající batole - no dobrý, super počin, ale tak měl trénink, žeano... jo aha, bankéř.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Uklízím zdravotnický stan, sbalím batoh a hodím si ho na záda, vezmu křeslo z rohu a postavím ho do prostoru před sebe, ještě jednou se naposledy rozhlédnu, jestli je všechno v pořádku, zhasnu světlo... a rozplácnu se jak široký, tak dlouhý o to křesílko, které jsem tam před třemi sekundami dal.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    MAR_TINA: Přidávám se. Napadlo mě poradit ti, že by to mělo být v třouch, když je v obouch, tak musí být přece v třouch.
    Moment... obouch? Není to divný? No musela sem se jít podívat, že česky je to v obou ;)
    VICKE
    VICKE --- ---
    MAR_TINA: trojice?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam