ICEMAN8241: no super. Já zastávám názor, kdo maso potřebuje, ten ho opravdu potřebuje a kdo ne, tak ne. Proto moc nerozumim tomuhle hádání tady
PATRICIE_: no hele moje osobní odpověď je, že mě nechybí nic z toho, co maso nabízí a víc se o tom nemusíme bavit. pokud mi bude někdo předkládat, že budu mít nedostatek nějaký B12tky? a proč by to tak mělo být? Já jsem byl například celej život alergickej na zvířata, což je trochu problém, když mám maminka doma kočku a táta farmu s masným skotem a samozřejmě jezdim celej život na koních. No a jakmile jsem přestal jíst maso, tak mi alergie zmizela. To si nedovedeš představit tu životní změnu, když se můžeš pomazlit s kocourem, ale hlavně poprve v životě i se svým koněm. Dřív jsem nesnášel psy, protože když se ke mě přiblížili, tak se mi okamžitě udělal na rukách takovej svědivej film, dneska když mě běží nějakej pejsem očuchat, tak si s nim s takovou chutí pohraju....věřim, že je to pro tebe stejný sci-fi, jako pro mě to, že by mi mohlo teď něco chybět a že bych to měl něčím nahrazovat