JUNIPETRUS: Ano do hnutia NZP radim aj teba, kedze tu aktivne NZP propagujes / zastupujes vo vseobecnosti vystupujes pozitivne k danej idei. Je mi uplne jasne, ze v ramci tohto hnutia je kvantum ludi, ktori asi pracuju na roznych myslienkach - ale nesledujem kto konkretne co robi.
Co sa tyka toho o com neviem a pripadnych modelov od ludi XY - skus si pohladat len tak pre zabavu, kolko krat sme tu pomaly ze neprosili o nejaky konkretny model o ktorom sa da bavit. Pozri sa na zahlavie - je tam link na pracu pana Franza Kowalskeho? Nie, je tam kvantum propagandistickych videi (v tragickej kvalite ked uz o tom pisem) v ktorych na x krat mozes vidiet roznych ludi co hlasaju, ze to ide bez toho ze by racili povedat ako. Ja som ich tam nedal, takze za vinu mi to hadam davat nemozes.
Takze kludne nam sem daj linky na prace ludi, co sa snazia nejako popisat ako to ma fungovat. Urcite to je uzitocnejsie ako to
TOTO.
Ako som uz x krat pisal - samotna idea je vcelku sympaticka, len ja osobne vidim vela netrivialnych problemov, ktore treba poriesit a riesenia ziadne. A z to co tu obcas prezentujete mi vela nadeje nepridava. ;)