XCHAOS: Takže je jen dobře, když managementu zaměstnavatel zas něco zlatek přihodí, pak se kvičí, že naše vysoký platy jsou na závadu...místo toho to v potu a utrpení tahnem k prosperitě.
„Spotřeba domácností totiž představuje více než polovinu hrubého domácího produktu, a má-li růst, pak si sotva lze představit, že by se zvyšoval jen růstem investic a exportu,“ zdůrazňuje.
Jinak ty minimální příjmy, to je užitečnej stimul. Hovno vydělám, zamyslim se proč, dojdu k závěru že je to proto, že jsem se zabýval tím, co mne baví (se ZP od rodičů:-), to jest třeba holkama, sbíráním motejlů apod. v době, kdy ostatní chodili do školy a učili se a blbci nikdo nesvěří slušnou práci, tudíž si doplním vzdělání, nebo přijdu na to, že naprd pracuju, tak se začnu snažit etc. Což pochopitelně u části populace nefunguje, protože zamyšlení vede nutně k učinění závěru" někdo mne okrádá", "ještě jedno pivo, Mařko" nebo se zamyšlení nekoná. I tak na tom všichni vydělají, na spoustu lidí ony existence pak fungujou jako odstrašující případy.
VYHULENY_UFO: Ono to není tak zlý, onen argument že jsou v podstatě češi zplozenci pekel používaj levotoči a sluníčkáři plus nějaký ty pomatenci co maj pocit že jsou elity, k zdůvodnění, že podobná banda by něměla mít vlastní názory ale řídit se jen a pouze jejich moudrejm radama, případně rozkazy (kdyby se na nás dal uplatnit německej systém viny, měli by to jednodušší).
FORTRESS: Výborně co tak pozoruju, zabírá systém vrazit na ruku stovku místo dvou do vejplaty, prachy bokem na prkno maj prostě svoje kouzlo (a to i na nepodpantofláky).