RENFRI: promin, ale ja mam zkusenosti takovy, ze proste v galeriich procistis vsechno krome obrazku, to bys taky ztratila selektivnim mazanim den prace. nevidim duvod, proc by tam ty reci kolem fotek mely byt, pokud nekoho bude zajimat, co na obrazku je, tak se klidne muze zeptat, vzdyt to zakazane neni.
Utnout sahodlouhy diskuze? nekolikrat sem to v tom klubu zkousel a bylo to jak kdybych byl neviditelnej. Vzdyt presne z toho duvodu si mi predala prava na tvuj klub s fotkami, protoze si na to nemela cas. A to asi nema ani bulka1, moc aktivne se tu neprojevuje. Ja tohle fakt chapu...
kdyz vas to sere, tak tam nelezte, nikdo vas nenuti ho sledovat. Coz chapu jako vyslovene - klub je muj majetek, nazor diskutujicich me nezajima a nebudu ho brat v potaz. To je to, co mi vadi.
Muj nazor je ten, ze to proste zbytecne hrotis, to je cely :)
ja mel klub lost a taky mi tam VYLOZENE VADILO, ze lidi spoilujou a hadalo se to tam kvuli tomu a ja sem si po par mesicich rekl, ze uz dost a napsal tam, jestli to nekomu vadi, tak at si zalozi svuj klub, ze ten je muj a ja tam tohle tema nechci. A nebyl sem opajenej moci ani nic takovyho, proste sem coby admin rekl jednoznacne najevo, jak to tam bude. To neni moc, od toho admin je. Ne aby se dalsi mesic dohadoval, co by si lidi prali. Lidi totiz nikdy nedojdou konsensu, vzdycky si pujdou po krku, je to normalni.
navic, opakuju znova: ty diskuze jsou tam povoleny, ale ne celodeni bitvy, proste normalne nad fotkou je uplne v poho se pobavit, kde to je, co to je atd, ale jako sme tam minule tri dny resili, jestli je ok, mit totalne presvalenou postavu, na to preci muze krasne poslouzit tenhle klub. Nebo co je za problem?