VINDAL_DRAMO: Celkově mi to moc nesedne, přiznám se. Vnímám to jako poněkud přepjatý a "náhodný". Přepjatým myslím, že užíváš příliš silná slova na efekt, zatímco obsah textu je proti nim poněkud chabý. Náhodným myslím toto: V básních některých autorů (jmenovitě Petr Kabeš) čtu jakoby nahodilé slovní obraty a spojení v jakoby nahodile rozsekaném textu jakoby nedávajícím místy vůbec smysl, ale přitom mě mrazí, protože tam ten smysl cítím, to propojení těch zdánlivě navršených slov, toho rozsekání; zjišťuju, že tam nic není jen tak a jde to dál, než se mi podaří domyslet. V básních jiných autorů ale cítím, že by tohle buď chtěli taky, a neuspěli, nebo dokonce tak těžce nepochopili, že podlehli dojmu, že jim to nahodilé navršení a rozsekání sežereme i s chlupama. A jako ten druhý případ na mě působíš bohužel i Ty. A pak taky ta
vostře lidová mluva jako ze života, vole, mě nějak nepřesvědčila o své autentičnosti.
Ale na druhou stranu tam občas prosvitne něco nadějného. Nejvíc v té poslední: "až na konečnou atomových hodin", "jsem fundamentalista velkého Teď / ty můj světe / až odsud půjdeš /
netrap se a třískni dveřma".
VINDAL_DRAMO: A tady: ZB
UDE, se píše.
Potud můj názor na Tvoje texty, nalož s ním jak chceš.
Ke Tvé reakci na Konzuma. Ať už si o něm myslíš, co chceš, chvilinku před Tebou se tu zrovna objevil jeden krátkej a moc zajímavej text. Když už jsi neměl tolik soudnosti, abys sám vybral přiměřený vzorek své tvorby (pokud toto byl dle Tvé úvahy přiměřený vzorek, pak jsi obyčejný grafoman) a dávkoval nám ho postupně podle reakce, a místo toho jsi ten křehkej textík úplně zasypal a zasral do země, potom jsi měl být připravený i na ostré jednoslovné odeslání tamtéž od kohokoliv a měl jsi si pomyslet o dotyčném cokoliv, ale pokud možno držet pec. To, cos předvedl, bylo poněkud dětinské a snížil ses tím zcela do nejnižší pavlačové kategorie zdejších diskutérů.