LINKOS: tak zase na druhou stranu, tímhle nikdo ani nepoškrábe lak tomu autu, kterého srazí.. to je ještě neškodnější, než cyklisti...
Osobně bych si na tom připadal dost nebezpečně... jednokolky mají obecně problém s bržděním, tak by mi zajímalo, jak to dělají ty motorové. Jinak samozřejmě, v řadě ohledů je to segway postavená z hlavy na nohy. Co se týče toho, že se k hmotnosti jezdce přidává naprosté minimum váhy stroje, jak to je jen možné, se mi to líbí... ale představa, že se na tom řítím a musím zastavit... no jako nevím. Jako asi to nebude v zásadě těžší, než na snowboardu, na kterém si troufnu rozjet až 50 km/h, ale zase padat na asfalt není jako na sníh...
S tou legislativou good luck.. já pořád čekám na finální regulaci 45 km/h elektrokol, čekám, jestli si budu muset pořizovat SPZ a jestli bude povinná STK (dost mi to trápí jako konstruktéra samodomo strojů...)... evropská regulace vyžaduje, aby "Fast Pedelec" byl legální (cca na úrovni mopedu).. a do toho někdo přijde se 70 km/h jednokolkou :-)))