YMLADRIS: No já to tak v podstatě vyřešila, že přijel muž dřív, byli jsme venku a i v tom koutku a Tonda byl večer jak andílek. Ale vždycky to udělat nejde, on byl v karanténě kvůli nosičství streptokoků, pak nemoc, pak to chytla Alenka, já už mám taky zánět dutin, je mi blbě. V úterý jsem byla na injekci Retarpenu, to jsem nesměla na sluníčko. Jasně chápu to jeho chování, ale jsem taky jenom člověk, což jsme si vysvětlili. On to vzal. Ale taky se musí naučit chápat, že nastávají situace, kdy prostě nejde mu vyhovět. Navíc Alenka s chůvou vydrží jen za přítomnosti Tondy, tak leda poslat chůvu s ním ven, ale ona může až po šesté a nelze se s ní domlouvat nárazově. A s těma penězma...tak my chudý nejsme, ale taky musíme dodržovat rozpočet a neplánovaně si vyskakovat nemůžeme.
KOTENCE: Ten "trest" je třebs, když se hnusně chováš k partnerovi, může se s tebou rozejít, kamarád přestane kamarádit, z práce tě můžou vyhodit apod.
SINSEMILLA: Toník si taky při čtení vymýšlí příběhy, řekne mi stop a příběh dovypráví po svém. Já si to nahrávám, že to časem napíšu:-) Náhodou někdy to má lepší než autor knížky, aspoň se víc bavím:-)