YMLADRIS: moc hezke napsane. me obcas chybi presne to "co to vlastne teda znamena/ co "mam" delat, aby to bylo empowerment"... ... jinak s tema diskuzema... ja fakt nevim. nekdy mi to pripomina taky psu - treba pes od znamych neposlouchal, nedal se nechat na volno. meli sme ho tyden a byl v poho. asi poznal, ze muze byt u nas na volno, kdyz bude poslouchat v dulezitych situacich. tim jen chci rict, ze si myslim, ze je to vzdy i hodne o rodicich a kontext. jinak se mi taky libilo... na facebooku je takovy rodinka, 5 decka, dost "uvolnene" vsecho, a prej se jich furt ptali "no to nemuzete aplikovat az vase dite bude batole/predskolak/az budete mit druhy dite/ az bude ...". maji jich 5, nejstarsi tusim je mu 11 a jde jim to asi celkem dobre (:
jinak ja treba sem asi dost klidas v urcitem smyslu i flegmous. kdyz neni uklizeno, stava se, ze spada pres vlastni hracky. beru to tak, ze aspon se nauci, ze je dobre mit trochu poradek :D ostatne poradek je zajimave tema... mi bordel moc neva, ale ani uklizeni mi moc neva. nechapu ty lide co potrebuji poradek ale nastvane uklizeji (dokaze mi to nekdo vysvetlit ? (; ) a co se tyce snidani, to same, proste mame nejakou dobu na to a pak to uklizim / snim ja...