Ona má Lada stejně jen jeden oblíbený dudlík a žádný jiný by si nevzala, takže tím nějaká záloha padá. Ještě přes Vánoce to řešit nebudu (chci je prožít v klidu a míru :-D), hlavně manžel teď bude s holkami poprvé večer sám (já jdu po sto letech na badminton), takže chci,aby v klidu usnula, ale po Vánocích ho teda vyhodím. Akorát ona má dokonalý přehled o všech věcech, které máme doma, ví úplně přesně, kam si co během dne položila, když cokoliv hledám, tak Lada mi to během chvilky přinese - od dudlíka miminka, po ztracenou vařečku.. takže sebrat jí nenápadně dudlík u nás moc nepůjde, má asi tři místa, kam si ho odkládá a když ho chce, tak si jde na ty místa pro něj a když zjistí, že tam není tak volá dudu dudu de jee?? a hledá ho, dokud ji ho nedám nebo ho nenajde.. a na vysvětlení,že ho někomu dám a tím pádem už tu nebude, je asi ještě malá nebo nevím, prostě mi jde o to, jestli ji ho mám bez vysvětlení prostě sebrat, pár dní vydržet a čekat, než na něj úplně zapomene,... vlastně mě teď napadá, že když ho uvidí u ségry, tak ho asi bude pořád taky vyžadovat... ach jo! No jsem na to zvědavá a určitě pak dám vědět, jak to probíhalo.