Prosim o nazor. Je to asi mesic, co jsme se s muzem bavili na tema, ze je nas syn "dost kontaktni" a "hodne hodnej" mezi detma - na hristi deti objima, pusinkuje, hladi atp., stejne se choval k miminum. Nebylo vyjimkou, ze ho nejaky dite treba bouchlo a strcilo do nej a Viktor ho vzapeti pohladil. Pak se ale neco zmenilo a zacal bejt na mimina hustej - dela hlavne to, ze jim chmatne po ruce/noze, mimino se lekne, nekdy ho to mozna i zaboli a rozerve se. Vzdycky jde o dite viditelne mladsi nez je on, s vrstevnikama/starsima to zustalo pri starem. Mrzi me to a placam se v tom, jak reagovat. Omezila jsem se jen na to, ze popisuju, jak mi z toho je, ani nevim, jak je jemu (nabizeji se sice otazky proc atp., ale je mu necelejch 22 mesicu). Vic mocenskych her? Prijde mi logicky, ze si mozna dokazuje moc nad slabsim...? Ale zaroven v tom vidim neco spolecnyho s nasim problemem se psy - miluje je, ale odjakziva na nich zkousi hranice, psy v rodine to nejak davaj, minule na nej venku 1 pes vyjel tak, ze nemit kosik, pokouse ho (ani na nej nesahl, ale moc se k nemu priblizil), chape dobre, ze ho mohl/muze kousnout (myslim), ale proste kdykoli je v tontaktu s dalsim psem, 5x ho pohladi a po 6. zacne tahat za kuzi/ocas. Z tech psu jsem na nervy, protoze mi to prijde dost o hubu a bejt v izolaci od lidi, ktery psy maji, mi neprijde reseni. Mozna micham hrusky a jabka dohromady.. Budu vdecna za Vase postrehy.