INUSHKA: diky, kdyby chtel aspon pochovat, k tomu zatim nedoslo
VENIKA: diky, bohzel nabizenim naruce a vlastne cehokoliv ho vic a vic rozciluju a jen na nej koukat, jak se tam nestastne vztaka mi drasa sdce ,)
zatim jsem jednou odvedla pozornost stylem, ze jsme sli nahoru za strejdou na navstevu a podruhy pritel tim, ze dal facetame se strejdou, to ho z toho vytrhlo, ale prave nevim jestli to neco resi, krome toho, ze se uklidni
KOTENCE: dekuju, takhle se mi to prave taky jevi, vzhledem k tomu, ze bezne nema problem s oblekanim, odchodem, vlastne s nicim... nevim, jestli to muze souviset se zmenou hlidaci osoby (zacala jsem chodit do prace), ale tatu preferuje, to by mu nemelo nijak vadit
YMLADRIS: diky, vseobecne zkusim vic komentovat pocity, jsem ted trochu ve shonu, tak zapominam
WITCHIE: zajimavy, muzu se zkusit preorientovat ze rikani dopredu na spontannost... ale "sla bych domu z hriste" mi asi neprojde ,)
v tomhle konkretnim pripade nakonec zustal doma s pritelem a kdyz prisla fotka, jak jsme venku s tou anetkou, zuzankou atp., tak obratil a chtel za nama
diky vsem za podnety