Šli jsme s rodinou na procházku na Hrad, ale když jsme vyšli Zámecké schody, zjistili jsme, že před branou leží rakev se Zemanem zaházená květinami. Část návštěvníků začala spontánně slavit a tleskat, včetně mojí mámy, což jsme jí spěšně zarazil. Rakev pak několik malých kluků (kolem šesti let) odneslo do krypty, ale rakev po cesta nějak divně poblikávala a mizela, jako by to byl hologram, a občas se místo ní objevil relikviář s ostatky svatého Václava.
Pak jsme šli na prohlídku krypty. Cestou jsme s bráchou potkali krásnou snědou dívku, která s námi začala flirtovat. Brácha jí stihnul dát číslo, než jsem ho napsal já, byla už pryč.
Pak jsme se sešli doma u večeře. Najednou dovnitř vtrhla jedna kamarádka s tím, že je duch, protože se zabila z nešťastné lásky ke mně. Chvíli jsme se honili po domě, než jsem ji dohnal venku. Starala se tam o dvě děti, které, jak mi k určité úlevě prozradila, nebyly její. Pak mi řekla, že je samozřejmě naživu a celé to byl vtip.
O nějaký čas později přišel chlápek se svým synem, že hledá synův domácí úkol a že se mi nejspíš pomíchal s nějakými dokumenty. Vzpomněl jsem si, že jsem něco takového viděl, tak jsme prohledal svůj pracovní stůl a celou zahradu. Nic jsem nenašel, ale když jsem jim to řekl, prohlásili, že ho musí najít, nasáčkovali se mi do domu a začali ho celý postupně prohledávat. Pak mi zavolal známý, jestli nechci jít na pivo, tak jsem šel.
Cestou z hospody jsem se nachomýtl k nějakému LARPu. Šli jsme do Veletržního paláce, a když jsme vylezli ven, stáli jsme na Seifertově ulici, kde stály barikády a za něco se demonstrovalo. Někdo tam hodně řečnil o tom, jak nesmíme polevit a musíme na barikádách vydržet, ale pak se mi začalo chtít na záchod a zjistil jsem, že mám na sobě tři košile místo jedné, tak jsem šel domů.