• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    BARRACUS: Ty zjevně neznáš termín "bílý heterosexuální muž". To má jinej přesah než co to doslova znamená.
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    Nechcete se na tohle skupinove nalepkovani vysrat? Je to proste debilni individuum. Proc by melo byt nejak zajimave ze je to bilej hetero muz? Dafuq?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OCTOPUSS: naprosto průměrnej maga deprivant..

JVCNC: ona je prdel, že tihle kluci samozřejmě žádný kulturní války vést nechtějí, pokud si zrovna oni nedělají narážky na dotace na kulturu, wokeismus, gretu, gryndyl a nemaj zrovna xenofobní narážky.

JVCNC: nehezky mluvíš o správci auditka palných zbraní! :D
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    OCTOPUSS: Kdysi jsme řešili něco technického kolem automatizace přebíjení a ukázal se jako debil tak moc, že šel do DI a od té doby tam je. Časem se vždy ukázalo, že je v mém DI zcela oprávněně a nejen v mém a nebylo to jen z mé antipatie.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JVCNC: Já myslím, že má hlavně nějakou slabší duševní poruchu osobnosti s patologickou paranoiou nebo něco :)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    OCTOPUSS: On je tak trochu arogantní debil už delší dobu, proto ho mám také v DI.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    A pro osvěžení a připomenutí si, že se všechno neodehrává jen v komentářích na FB, zde ukázka rozhněvaného bílého heterosexuálního muže přímo z Nyxu :D
    [LOOCAS @ PALNÉ ZBRANĚ - Nemoderovaná diskuze 🔫♥️🔫♥️🔫 - Je velice nestastny, kdyz 450M Evropanu prosi o pomoc 300M Americanu kdyz na ne dela bububu 150M rusaku]
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    Nevada - conQueer
    https://www.conqueer.cz/nevada/
    Četli jste? Co na ní říkáte?
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Čauky, chci se zeptat, máte tu někdo zkušenosti s depilatorem Philips Lumea nebo s nějaký jiným? Funguje to dobře? A Který model je podle vás nej a doporučili byste?
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: Ok. Souhlasím s komentářem OSN k dodržování úmluvy v ČR.
    Jinak opouštím tuto diskuzi, zdá se mi, že se tu tolerují nadávky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: na otázku se neodpovídá otázkou, nebudu ti jak šulin dokládat nějaký tvoje polopravdy a náhodný výkřiky. nemáš ani informace, ani diskuzní móresy. sry jako
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: úředně bys potřebovala omezit svéprávnost, aby ti došlo, že to A, lze B, v případě omezení svéprávnosti to není úřední ale soudní rozhodnutí C, existuje i soudem nařízená léčba D, každá země si volí svoje postupy, ten českej vícekrokovej podle znění čl.14 (četlas to?) tomu imho neodporuje. nešermuj logikou, kdybys chtěla informativně implikovat, musela bys mlčet. nemáš základní informace o domácí legislativě a pouštíš se do nějakých křížků osn vs čr. pondělní humour :))
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: to tam není. Vyplývá to z různých pragrafů úmluvy a komentářů k nim. Jednak to, že psychika je čistě subjektivní věc, takže úředně do ní nelze zasahovat. A vůbec nelze na jejím základě diskriminovat. Jednak také zákaz nucené léčby, čehož se týká i zákaz nuceného vyšetření nebo nucené diagnózy (tedy nejen léčby). Logicky z toho vyplývá, že se to týká i změny pohlaví. Ale chápu, že tím pádem asi nemá cenu v diskuzi pokračovat, dokud nepřivalím nějaký konkrétní rozbor té legislativy.

IOM_NUKSO: Slyšela jsem, že to tak obecně je, ale víceméně je to všeobecnou neinformovaností těch lidí. Bojí se, protože psychiatrie nemá dobrou pověst, za což si může sama, zejména vývojem posledních desetiletí. Problém je, že jakmile se někdo začne odvolávat na svoje práva nebo to, že se léčí jinak - a podle dokumentů OSN má jakýkoliv člověk právo si zvolit i neoficiální léčebné metody, což je zase věc, která celku jedině prospěje, protože konkurence pak vytváří progres jako v USA a nebo špičkové léčby kombinací obojího, jaké jsou dostupné v Indii.... tak pak ten český systém obvykle velmi zostří a nenávist se násobí, a pokud se to dostane k soudu, tak právníci obvykle nejsou schopni obhajovat, což dokazuje fakt, že z cca 9 tis nucených hospitalizací v Praze u soudu prohrálo za poslední roky přesně devět.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KEESHA: prosim te, to je uz davno mytus o tom nasili a nuceni v psychiatrii. Mnohem vic typicky je dnes, ze nekdo potrebuje ty leky, nechce je, nechce nic, trpi cele okoli (rodina) a doktor kejvne ramenem, ze nic nezmuze.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: no dobře, tak věcně, můžeš mi nějak ocitovat z článku 14, kde přesně se píše, že osoba žádající o změnu pohlaví nesmí projít odborným vyšetřením? kor takovým, kde se všichni zúčastnění několikrát nezávisle utvrdí o stavu věci? mě to přijde ok, naopak se mi nelíbí behlavý naskakování na trend. no i přes to všechno by to někteří chtěli vrátit zpátky.

jinak jsem mluvil s jedním tatínkem, jehož syn/dcera podstoupila změnu pohlaví už v pubertě. docela jsme o tom kecali na oslavě narozenin a já to těm lidem teda fakt nezávidím. na otci bylo vidět, že to dítě nemohlo pokračovat v životě (koníčky, kamarádi, škola, sexualita), dokud nezískalo svou identitu. úplně se mi ulevilo za to dítě, když jsem o tom slyšel vyprávět..
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: prostě bych to musela všechno polopate ocitovar, včetně komentářů OSN k ČR, uvést všechny výzkumy atd. A každý výzkum pak polopate zasazovat do kontextu. A nakonec vysvetlovat, jak mohli naměřit úspěšnost té a té metody která nějak pracuje s cakrama a že se to dá vysvětlit třeba jungiansky chce li někdo nebo se na ty čakry nemusí hledět vůbec a jít jen po výsledku. To je ovšem nad kapacity auditka i mého času, takže odkazuji na dané instituce, které už jsem zmínila.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: co má společnýho plácání kravin s osn? :D jako nedělám si o český psychiatrii iluze, naopak má spoustu chyb, a vic např. cimický i spoustu démonů, ale stále je to disciplína fungující na základě vědeckýho paradiagmatu, což se o čakrách říct nedá. a to je v kostce všechno. mícháš spoustu věcí dohromady, nedává to vůbec smysl a návdavkem začínáš bejt dost nervní.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ty jseš tu ještě? Indie a drogy jsou -----> tímhle směrem.
    KEESHA
    KEESHA --- ---
    PALEONTOLOG: jo, povídej mi další typicky české reakce: "OSN, to je banda opiovejch dementů". A víš co, najdu ti ještě lepší nadávky a když se budeš vztekat dostaneš elektrický šoky a nazdar. A na tvoje výzkumy kaslu.

Hodně vtipný v těhle debatách je, že kromě toho, že ignorují metastudie institucí jako MIA nebo Harvard, tak ještě ignorujou taky fakt, že mnoho modalit přírodní medicíny se opírá o vědecký výzkum.
    TO NE, BEROU NAM NASI HRACKU, KOMUNISTICKY VEDECKY MATERIALISMUS.

Co ještě nám v této chudobné zemi vezmou, probůh?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KEESHA: nečetl jsem začátek a ani nebudu, nemá to smysl. tvrzení, če schizofrenie stejně jako čakry jsou na jedný provni tě prostě z racionální diskuze vylučuje. není dál co řešit. můžeš si kreslit opiový obláčky se sobě podobnejma, ale tím to končí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam