• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRISSIE: Jenze penize tam jsou kvuli kontextu tech odmen. Ne jako chlubeni. Je jen na tobe jestli chapes podstatu toho prispevku nebo se zamerujes jen na cisla.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOUDY: a přesně tenhle projev je to, díky čemuž vyzníváš jak ruský zbohatlík.
    Ono by totiž úplně klidně stačilo říct "a poletím na pěknej prodlouženej víkend" nebo "odměním se hezkýma hodinkama" - pokud jsi chtěl mluvit o tom, jak se motivuješ k práci, všichni by to pochopili i bez konkrétních částek.
    Jenže takhle... se chlubíš penězma.

    chápeš ten rozdíl?
    NJAL
    NJAL --- ---
    SIBILLE: I kdyz tahle "Reborna" je tak trochu kolektivni - Koudy a skarohlidi zasekli v disputacich...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Několik dlouholetých vztahů is the new bývalý snoubenec.
    MRTVEJ
    MRTVEJ --- ---
    smarja este leos mores tady :o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: No je to uplne jednoduchy..

    Ses zamestnanec. Odvadis nejakou praci - dostavas mesicni plat
    Ses podnikatel. Nikdo te nemotivuje do prace. Pouze ty sam. Makas hodne, mas hodne. Makas malo, mas malo. Je proto potreba si davat nejake cile a prubezne se odmenovat. Ja osobne to mam treba stylem. Ted mam pred sebou tenhle obchod na ctyri servery za 1.5 milionu. Kdyz to vyjde a dotahnu ho do konce, tak vydelam 250 tisic. Z tech 250 tisic vezmu jednu petinu, takze 50 tisic a poletim nekam na peknej prodlouzenej vikend. Tim padem mam motivaci se snazit, protoze me za uspesnej obchod ceka odmena. Kdyz prodam diskovy pole za 5 milionu, tak zas vezmu treba 10% ty castky a odmenim se hodinkama za pul milionu. Udelam si radost proste. Pro tebe to je treba chlubeni penezma apod..Ja bych bez tohohle systemu odmen uz nemohl podnikat. Nemel bych zadnou motivaci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: čistě polopaticky stáčíš téma na mý problémy :D heleď každej má problémy, kdo je nemá tak kecá. nicméně odnesl jsem si ze vztahu těžký trauma a dvě děti. ale jsou to krásný děti :)
    já to nesoudím, jestli je špatně nebo dobře vystavovat svý úspěchy a kupovat nový a nový krámy. jenom je zajímavá ta potřeba, ve smyslu psychologickýho motoru, co tě k tomu žene. viz. CHA1NDLER. jak s říká, když dva dělají totéž, není to totéž.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: jj chtel jsem to napsat jinak nez inzerat "tohle hledam a tohle nabizim"..jestli chces..tak ti to klidne prepisu do srozumitelstiny. Nemusis si z toho ze jsem ty dve veci smichal do jedny delat nejaky "ja"..S narcismem jsi tedy vedle..Tak dal.

    Hraju si na neco co nejsem..vazne? Na co si hraju a co nejsem?..Chapu ze ty jako zenska by jsi mi asi neveril. Nastesti jsou desitky zenskejch co mi veri..takze jsem v pohode.

    Penezi se chlubit nepotrebuju. Proste je mam. Jsou soucasti myho zivota..stejne jako zivota jinejch lidi. Uz jsem to tu nekomu vysvetloval s tim ze tim jak clovek vic vydelava..tak proste i vic utraci a je to vic videt. Zijeme ve 21 stoleti. Kdyz budu vydelavat pul milionu mesicne, tak proste obcas uvidis nejakou fotku z exoticky dovoleny treba v ISM..sorry. Kompenzovat si penezma nepotrebuju nic. Uprimne ani nevim co by penezma kompenzovat slo. Naopak je dost casto vyuzivam k delani dobrejch veci..Charita..plneni snu lidi kolem me, rodine apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Tak ti to zkusim rict polopaticky
    chapu, ze ty normalni zenskou nemas..tak si to neumis predstavit..Ja mel s peti normalnima zenskejma za poslednich 13 let nekolik nekolikaletych vztahu. Svete div se. Ne kazda z nich delala anal a ted se podrz. Vubec mi to nevadilo a byl jsem s nima dal. Husty co?

    to co tobe prijde jako okazaly vystavovani uspechu me prijde jako uplne normalni sdileni myho zivota, ktery delaj stovky milionu lidi na svete kazdej den. Jak uz jsem psal tekkanne niz..Z padesati fotek nemam ani jednu fotku hodinek, pet fotke auta a mnohem vic tam prevazujou fotku zvirat, cestovani nebo veci ze dreva. Samozrejme pro nekoho fotka jak jsem prinesl kolouskovi vodu nebo jak sekam zahradu muze prijit jako okazale vystavovani uspechu..Ja to beru proste jako muj normalni zivot.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY: Tak jo, zkusím to :)
    Když se podíváš jen na ten tvůj post, co vlastně chceš od své budoucí ženy, tak většina příspěvků začíná "já..", a fakticky obsahuje hlavně to, co ty rád děláš, co máš nebo nemáš rád, s čím máš nebo nemáš problém.. všechno to vztahuješ přes sebe. A takhle o sobě píšeš prakticky všude. :) Já bych se vsadil, že na tobě by si nějaký psychoanalytik mohl udělat celkem slušnou dizertaci na téma narcismus. A věř mi, že většině normálních holek to ale neimponuje. Druhá věc je důvěra. Já osobně bych ti být ženou prostě nevěřil. Ty jsi schopný v diskusi během půl hodiny otočit o 180st. Nakecáš hory doly, ale celkově působíš - pro racionálního člověka - nekonzistentně a nedůvěryhodně. Když jsem ti psal, že jsi pozér, tak jsem tím především myslel to, že si strašně moc hraješ na něco, co ale nejsi. Tím povrchní jsem myslel to, že máš chorobnou potřebu se chlubit penězi, i když se snažíš všechny přesvědčit, že to tak není. Na všechny strany z tebe tryská potřeba si těmi penězi něco kompenzovat, a dokazovat si nějaký status.. Naprosto ti chybí sebereflexe a postrádáš schopnost (dle mého soudu nejen ve vztahu) vidět věci a vlastnosti, které jsou v životě opravdu důležité.

    Nicméně opět píšu, je to můj subjektivní zaujatý dojem. Neznám tě, toto je ale odraz v zrcadle, který vidím.
    Tím bych asi toto téma z mé strany uzavřel a přeji ti, ať najdeš ženu svých snů! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: inu, nevyvrátil jsi nic a není ani potřeba nic vysvětlovat, prostě jsi bez zamyšlení provedl protiútok na slabý místa. no když ti to udělá dobře :)
    to ale nijak neumenšuje tvou snahu okázale vystavovat úspěchy na obdiv a přitom toužit po oduševnělé ženě, viz
    TEKKANNE
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: na tu blbost co jsi napsal jsem zareagoval prvni vetou a tim jsem vlastne celej tvuj prispevek vyvratil ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: já ukončil jeden vztah přesně po deseti letech a současně se zhrzená žena mstí, její rodiče se mstí, inu to hádám soudem přestane. nicméně jsi vystřelil do protiofenzívy, ale nijak jsi nezareagoval na to, co jsem napsal.
    vlastně vypovídající :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: jj proto jsem byl z poslednich sestnacti let pres 13 let ve vztazich ty internetovej rozvedenej lolku co tu furt fnuka ze mu zena nepujcuje deti..Proc asi :D..Ty ses presne ten odstrasujici pripad jak nechce zadnej chlap dopadnout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Není gro Leošových followerek banda upištěných šestnáctek? Ty na děti taky moc nebudou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    A koudyho uvadeni na pravou miru. Tak to jo, to si uzijte.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: no a jeste ktomu pricti pozadavek na partnerku, aby byla analni subinka. Pomerne caste sovinisticke opakovani, jaka musi bejt. A tak vyrazne a tolikrat zdurazneno, ze si moc neumim predstavit normalni zenskou, coby sla do internetovyho egomaniaka :D
    A az zas vedle nej nejaka bude, tak ja a celej svet vime, ze ma sirsi koncovku nez kudyho bawo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: V prvni rade diky za feedback..Pokusim se to trochu uvest na pravou miru..

    co konkretne je na mych bodech mimo?..Ty jsi s nekym byla na rande pres tri hodiny a nebavila jsi se?

    za sledovani leta diky. Ano vsechno jsem si vymakal vlastnim usilim. Nikdo mi s tim nepomohl. Taky jsem 2x skoro krachnul a zil malem na ulici..Coz se samozrejme v budoucnu muze porad stat..i o tom je podnikani. Co se tyce zduraznovani tak v tom je nejakej problem? Plno lidi se vypracovalo z niceho..Maji dobrou karieru a penize a kdyz o nich nekdo rozhlasuje ze to tak neni..ze maj treba vsechno od rodicu apod..a pritom to neni pravda..Tak ma vetsina tech lidi vcetne me potrebu se ozvat a proti tem nepravdivejm drbum se ohradit. Neberu to jako neco spatnyho. Zbohatlicky manyry imho nemam a estetikou z reklam lifestylovych magazinu uplne nevim co myslis :)


    Instagram chapu, ale musim rict, ze mi krivdis fakt dost..Ja tam proste hazim svuj zivot..Nevim co bych tam mel hazet jinyho..Jsem tam 10 let. Kdyz jsem nekde na dovoleny, fotim dovolenou. Kdyz jsem nekde na vylete, fotim vylet. Kdyz delam stul, fotim stul. Kdyz se jedu projet autem, fotim auto. Nedivej se jen na novy fotky, ale zkus se divat i na stary..at vidis pripadne ten vyvoj. Ja instagram beru jako takovej svuj zivotni denicek..Je mi jedno kolik tam mam followeru nebo lajku, protoze jsem chlap a jsem smirenej s tim, ze instac mi nikdy zadny penize vydelavat nebude, protoze nemam pekny kozy..:). Na inteligentni holky co si vydelavaj vlastni penize ten instagram funguje naopak velmi dobre, protoze se tam presne ukazuje ze jsem manualne zrucnej, nemam problem s cestovanim. Nejsem socka co bydli u rodicu, umim varit, mam rad deti..zvirata..etc.

    S nikym nesoutezim, ale jak rikam, je to muj denicek. Nevim s kym bych mel na instagramu soutezit a proc. Neni mi 20. Nejsem youtuber ani tiktoker.

    Navic chapu tvuj dojem, ale je fakt mylnej. Zkus se nad tim zamyslet trochu vic a zamerit se na jednotlivy fotky a zjistis, ze davam fotku treba jen jednou tydne..pripadne jeste mene casto. Z padesati poslednich fotek mam PET fotek auta a ANI JEDNU fotku hodinek. Takze to co ty tam vidis tam pritom vicemene vubec neni. Hlavne davam fotky z cestovani a zajimavych mist, ktere jsem navstivil. Davam fotky ze stolu ktery jsem vyrobil. Davam fotky kocoura, davam fotky zachranenych kolousku o ktery se staram. Davam fotky chaty/zahrady..Davam fotky kytek..etc. Nevidim tam osobne zadnej high style luxury life ani nic prehnane chlubivyho.

    Jinak samozrejme mezi Leosem a mnou jsou obrovsky rozdily. On dava mnohem vic najevo svy penize a bohatstvi..Je taky na instagramu polovinu casu co ja, ale ma 3700 postu. Ja jich mam za dvojnasobek casu 600. Hlidam si dost soukromi a premejslim nad tim co se svetem sdilim.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TEKKANNE: Ano, je to těžký uchopit slovama, ale nakonec jsi to dokázala. A musím přiznat, že se ti povedlo přesně vystihnout i mé dojmy.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: já už včera byla s to zareagovat na tohle KOUDY: protože krom posledních 2 bodů jsi teda podle mě slušně mimo....ale nechtěla jsem se přidávat k veřejnýmu lynči, nicméně sám si pořád nabíháš.....

    je težký to nějak srozumitelně uchopit slovama, ale....sleduju Tě tu už léta a pokud sis tohle všechno vymakal vlastním úsilím, tak klobouk dolů, bez diskuze máš na co bejt hrdej.
    jenže..... ve chvíli, kdy krom tý hrdosti potřebuješ dávat na odiv svoje úspěchy zbohatlickejma manýrama a estetikou z reklam lifestylovejch magazínů, tak to prostě úplně přestává bejt sexy, stejhně jako ta hrozná potřeba se neustále obhajovat a zdůrazňovat, jak sis to poctivě vymakal od píky.
    mluvím čistě za sebe, ale jsem přesvědčená, že i pro spoustu těch super úspěšnejch žen to musí bejt trochu úsměvný.....
    tichá voda břehy mele, víš jak ;)

    /nikdy jsem s Tebou nemluvila naživo, takže je to dojem jen za ty léta z internetu, pokud Ti křivdím, tak se moc omlouvám, nicméně myslím si, že můj pocit je hodně přesnej, jen težko popsatelnej.....
    ne, nezávidím Ti Tvoje úspěchy ani majetek, ani si nemyslím si, že všichni bohatý lidi jsou kreténi...ale když se podívám na Tvůj IG profil, tak fakt krom kocoura, stodoly, truhlařiny a spidermana je to všechno ostatní přesně to, co může oslovit snad fakt jen určitej úzkej okruh dam zaměřených na high class luxury life.

    umím si představit, že inteligentní ženská, co stojí nohama na zemi, ať už super úspěšná managerka nebo klidně recepční v hotelu, asi neuvidí ideálního partnera pro výchovu potomků v někom, kdo má potřebu neustále soutěžit (nevím s kým) a dokazovat (nevím komu), jak hustej je, protože si může dovolit vlastnit všechny tyhle známky zbohatlictví - ty jako pontenciální budoucí otec bys měl mít správně nastavený hodnoty i svou vlastní sebehodnotu a neměla by se vůbec odvíjet od toho, že si můžeš dovolit BMW a sadu hodinek za milióny....protože to je to, co jako otec budeš těm dětem předávat

    snad se to dá pochopit, co tím myslím....a pokud nedá, tak se podívej na IG Leoše Mareše a na svůj a schválně, jestli si třeba všimneš nějakejch zajímavejch rozdílů
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RIMSAK: to jsem ja (teda az na tu pohlavni chorobu, snad me to nediskvalifikuje ;()
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam