TEKKANNE: V prvni rade diky za feedback..Pokusim se to trochu uvest na pravou miru..
co konkretne je na mych bodech mimo?..Ty jsi s nekym byla na rande pres tri hodiny a nebavila jsi se?
za sledovani leta diky. Ano vsechno jsem si vymakal vlastnim usilim. Nikdo mi s tim nepomohl. Taky jsem 2x skoro krachnul a zil malem na ulici..Coz se samozrejme v budoucnu muze porad stat..i o tom je podnikani. Co se tyce zduraznovani tak v tom je nejakej problem? Plno lidi se vypracovalo z niceho..Maji dobrou karieru a penize a kdyz o nich nekdo rozhlasuje ze to tak neni..ze maj treba vsechno od rodicu apod..a pritom to neni pravda..Tak ma vetsina tech lidi vcetne me potrebu se ozvat a proti tem nepravdivejm drbum se ohradit. Neberu to jako neco spatnyho. Zbohatlicky manyry imho nemam a estetikou z reklam lifestylovych magazinu uplne nevim co myslis :)
Instagram chapu, ale musim rict, ze mi krivdis fakt dost..Ja tam proste hazim svuj zivot..Nevim co bych tam mel hazet jinyho..Jsem tam 10 let. Kdyz jsem nekde na dovoleny, fotim dovolenou. Kdyz jsem nekde na vylete, fotim vylet. Kdyz delam stul, fotim stul. Kdyz se jedu projet autem, fotim auto. Nedivej se jen na novy fotky, ale zkus se divat i na stary..at vidis pripadne ten vyvoj. Ja instagram beru jako takovej svuj zivotni denicek..Je mi jedno kolik tam mam followeru nebo lajku, protoze jsem chlap a jsem smirenej s tim, ze instac mi nikdy zadny penize vydelavat nebude, protoze nemam pekny kozy..:). Na inteligentni holky co si vydelavaj vlastni penize ten instagram funguje naopak velmi dobre, protoze se tam presne ukazuje ze jsem manualne zrucnej, nemam problem s cestovanim. Nejsem socka co bydli u rodicu, umim varit, mam rad deti..zvirata..etc.
S nikym nesoutezim, ale jak rikam, je to muj denicek. Nevim s kym bych mel na instagramu soutezit a proc. Neni mi 20. Nejsem youtuber ani tiktoker.
Navic chapu tvuj dojem, ale je fakt mylnej. Zkus se nad tim zamyslet trochu vic a zamerit se na jednotlivy fotky a zjistis, ze davam fotku treba jen jednou tydne..pripadne jeste mene casto. Z padesati poslednich fotek mam PET fotek auta a ANI JEDNU fotku hodinek. Takze to co ty tam vidis tam pritom vicemene vubec neni. Hlavne davam fotky z cestovani a zajimavych mist, ktere jsem navstivil. Davam fotky ze stolu ktery jsem vyrobil. Davam fotky kocoura, davam fotky zachranenych kolousku o ktery se staram. Davam fotky chaty/zahrady..Davam fotky kytek..etc. Nevidim tam osobne zadnej high style luxury life ani nic prehnane chlubivyho.
Jinak samozrejme mezi Leosem a mnou jsou obrovsky rozdily. On dava mnohem vic najevo svy penize a bohatstvi..Je taky na instagramu polovinu casu co ja, ale ma 3700 postu. Ja jich mam za dvojnasobek casu 600. Hlidam si dost soukromi a premejslim nad tim co se svetem sdilim.