NAVARA: Chapu tvuj point..Ale nekde na instaci u fotek cislama nehazim..Nepisu ze jsem byl na dovoleny za pul mice nebo mam hodinky za pul mice apod..Pisu ze jsem si udelal radost treba novou Leicou..nebo hodinkama..etc..Ale nepisu tam castky. Ty pisu pripadne lidem do zprav, pokud je to zajima..a i tady v prispevku jsem je psal aby byl jasnej ten pomer vydelanejch penez a odmeny. Merit toho prispevku byl uplne v necem jinem zejo..A to sice ze kdyz nekde makas tak dostavas plat..ale kdyz ses podnikatel, tak si musis zavest urcitou formu odmen. Samozrejme ze znam i podnikatele, kteri vydelavaji velke mesicni castky a nic si nekupuji. Spori a davaji penize do krabice od bot pod postel, ale ja si pak rikam co z toho zivota maji, kdyz makaji 16 hodin denne, jsou neustale ve stresu..nespi..maji deprese a neudelaji si nicim radost.
Stejne tak maji konkretni cisla smysl tady u prispevku ktery jsem psal pastafariance -
[ KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] Taky na tom nevidim nic divnyho nebo chlubivyho nebo "ja na to mam"..ale spis dotvareji cely kontext, ze kdyz vydelas 25 tisic a das treba 15 za najem a 5 za jidlo, tak ti moc nezustane..Jasne..Muzu tam napsat ze kdyz das z platu 74% za najem a 11% za jidlo a 6% za obleceni..ale ty penize mi tam sedej tak nejak lip nez procenta..:)