• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: To byly..Ostatne i z evropy a usa se vozi tuny odpadu do asie aby se tam zpracovaval a spaloval..protoze je to levnejsi.

    PASTAFARIANKA: To nepredpokladam a je mi to uprimne uplne jedno..Jen rikam ze nas je moc a plno lidi nehodla nejak zasadne omezit svuj zivotni styl. Proc by to delali zejo. Ja treba tridim uz dlouhy leta odpad, omezuju plasty apod..ale maso mam rad a vegan ze me asi nebude..Litat letadlem taky budu dal, prestoze radsi jezdim autem..coz je ale taky v konecnem dusledku spatne..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: problm je, že tyhle chudý čáasti světa, aby mohli žít náš styl, by byly skutečně extrémní zátěží. on i ta čína, špinavá, průmyslová, má per capita minimální emise CO2, vede evropa a sev amerika ne celkově, ale hlavně per capita, protože životní úroveň každýho jednoho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Jenze ty muzes zacit u sebe..tridis odpad..Omezujes plasty..jis min masa apod..a pak si zaletis do afriky nebo do asie, kde opadky splachujou do rek..serou v ulicich, protoze nemaj kanalizaci apod..A bude jeste jednu-dve generace trvat, nez se tyhle skupiny chudych obyvatel dotanou na takovou ekonomickou uroven aby mohli delat to co americani nebo evropani..Zkus v indii rict at nesplachujou odpad do rek..ze kvuli tomu trpi rybicky..Vysmejou se ti..ve vetsine asie to same..Takze je pak uplne u prdele ze ty tady u sebe doma tridis odpad. To delas samozrejme pro svuj dobrej pocit, ale to ze to dela 100 milionu evropanu nevyvazi to, ze na to sere miliarda indu a dve miliardy asiatu s africanama...Podle me fakt musi prijet nejaka pandemie horsi nez kovid, nebo nejakej vnejsi zasah, kterej lidstvo vyrazne zredukuje a lidi si pak na celem svete zacnou vazit toho co maj. Zadnou zit zase vic na vesnicich, pestovat si vlastni zeleninu..Chovat zvirata apod.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    NAVARA: odstranit nepohodlnou část společnosti, to už tady někdy bylo.... Hmm... Druhá světová válka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PASTAFARIANKA: zatopíme socanama a bude místa i zdrojů dost ;)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: tato strategie končí ve chvíli, kdy máš omezený počet zdrojů a zároveň dýcháš jeden vzduch, piješ jednu vodu a sdílíš jedno klima. Pak tě spotřeba či znečištění ostatních zajímá, jako by to bylo to tvoje ;) smutnej příběh. Ano, i podnikatelům se otepluje, akorát ti si pořídí klimatizace, problem solved ;)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ZUULUU: Ne, musíš si na ně vydělat, nafotit se s nimi, dát je alespoň na deset stran internetu, zmínit se, že jsi neobyčejně krásná a inteligentní a máš co nabídnout :)) Ale tebe odhaduji na týpek, který by byl schopen vyhrát golfový turnaj v teplákách a bavlněném tričku. :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: No to je otazka jak to beres..Ja v tomhle volim strategii zij a nech zit..At si kazdy utraci svy vydelany penize za co chce..Me treba prijde jako blbost dat 100 litru za novy prsa, ale zenska ktera ma komplex ze svejch malejch prsou ty penize bez vahani vysoli, protoze ji to zvedne sebevedomi,..apod.
    NAVARA: Jasne..ale je rozdil mezi zamestnancem a osvc..at uz v dovoleny..nebo v platu mesicnim atp :)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ZUULUU: na ty hodinky jsi si nevydělala, tak to se asi nepočítá :)))))))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FORTRESS: tak vzhledem k rozložení bohatství v populaci, všichni být bohatí nemůžou. naopak vždycky někdo někomu šplhá po zádech a snaží se ho předběhnout, říkáme tomu konkurence :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Odměňovat se musí i zaměstnanci, prachy jsou jen prostředek :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vydělej si taky a přestaň tu kňučet už je to otravné.

    NAVARA: Kasumi je ale žena - bohyně.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: peníze se dají využít při něco užitečného. Jenže většina lidí, co peníze mají, je prostě sází d ok kokotin. Čim to je...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Clovek vidi to, co videt chce :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: vidím jen hodinky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Chapu tvuj point..Ale nekde na instaci u fotek cislama nehazim..Nepisu ze jsem byl na dovoleny za pul mice nebo mam hodinky za pul mice apod..Pisu ze jsem si udelal radost treba novou Leicou..nebo hodinkama..etc..Ale nepisu tam castky. Ty pisu pripadne lidem do zprav, pokud je to zajima..a i tady v prispevku jsem je psal aby byl jasnej ten pomer vydelanejch penez a odmeny. Merit toho prispevku byl uplne v necem jinem zejo..A to sice ze kdyz nekde makas tak dostavas plat..ale kdyz ses podnikatel, tak si musis zavest urcitou formu odmen. Samozrejme ze znam i podnikatele, kteri vydelavaji velke mesicni castky a nic si nekupuji. Spori a davaji penize do krabice od bot pod postel, ale ja si pak rikam co z toho zivota maji, kdyz makaji 16 hodin denne, jsou neustale ve stresu..nespi..maji deprese a neudelaji si nicim radost.

    Stejne tak maji konkretni cisla smysl tady u prispevku ktery jsem psal pastafariance - [ KOUDY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] Taky na tom nevidim nic divnyho nebo chlubivyho nebo "ja na to mam"..ale spis dotvareji cely kontext, ze kdyz vydelas 25 tisic a das treba 15 za najem a 5 za jidlo, tak ti moc nezustane..Jasne..Muzu tam napsat ze kdyz das z platu 74% za najem a 11% za jidlo a 6% za obleceni..ale ty penize mi tam sedej tak nejak lip nez procenta..:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Sazim prachy do zvirat, do deti, do pralesu v amazonii, do skol v nepalu, do vysadby stromu, na noclezenku pro bezdomovce apod. Kdyz udelam radost sobe, tak se ji snazim udelat i nekomu jinemum, kdo si ji sam udelat nemuze :)

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Twe základní korporátní poučka - nepochopení informace je chyba na straně prezentujícího, nepřizpůsobení obsahu publiku :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: KOUDY, zacni svy prachy sázet do záchrany deštných pralesů, nebudeš si muset nic kupovat a budeš mít jistě brzy úspěch s matkama (co si budem povídat, bez záchrany destnych pralesů stejně nemá cenu děti mít. Neprezijou.)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Za to ja uz ale nemuzu jak to na nekoho pusobi..Stejne jako mares nemuze za to jak na nekoho pusobi ze si vyfoti RR..Vzdycky mas moznost toho cloveka nesledovat prece.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Nu, zřejmě alespoň na část publika to působí jinak…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam