SIBILLE: ,,po životě s tebou je tohle pro něj totální RÁJ"
Vůbec mě neznáš, nikdy jsi se mnou nemluvila, u nás doam taky nebyla, tak by mě zajímalo, jak jsi na to přišla, že by to snad nebyl RÁJ.
Chodili jsme každěj den do práce a z práce, pravda, do práce někdy ve spěchu, že ta jeho garsonka byla na periferii a na bus si to člověk musel načasovat, aby se metro nebo další navazující bus dostal a někdy byl stres a vztekala jsem se, že ani popoběhnout neumí nebo něco, ale za hodinu jsem i přes zácpy a kolony pžekážejících aut nějakou buranů, co mi tu drze autem jezděj, se do práce dostala a obvykle tak 98 % z těch cesat d o práce jsme jeli v klidu, pakm do tý další jsem jela jen 50 min a jen jeden přestup, tak to bylo lepší.
Z práce jsme chodili procházkou a drželi se za ruce, povídali si, smáli se spolu a pusinkovali...pak jsme běhali nebo na kole spolu jezdili, na akce chodili nebo jezdili, líbali se, fotil si mě vesele...
Nebo jsme spolu o domácnost pečovali, já vařila, on myl nádobí, nakupovali a společně uklízeli a na televizi se koukali, já veselá a tichá, na balkóně jsem se opalovala a on mě okukoval, pak jsme často po práci se tulili, láskyplně a šťastně.
Dovolený levný jsem mu zařídila a tam jsme se tulili a zpívali si a třeba z trapnejch španělskejch odrhovaček co hráli u bazénu pořád dokola si společně legraci dělali a do Čech na ty naše akce se zase těšili...
A fotili se po památkách, a na různý hory lezli a koupali se v moři a milovali se...
Takhle čtyři roky....
A krom ASI 8 DNÍ ze 365 tedy asi 32 dní celkem, kdy jsem měla nějakej, problém, třeba právě kvůli práci nebo jednou i nemoci, že mě nakazil, nebo penězům, ale to byly asi 3 případy, že něco nezodpovědně zařídil, ale jí byla zvyklá od rodičů, že už od komunismu se peníze víc řešili a že před nim právě mladší partner peníéze řešil a chtěl vše počítat půlky na benzín třeba a byl rád, že na peníze šetrná jsem, tak jsem to řešila prostě, tak krom toho, těch 32 dní, byl ten zbytek, tedy těch asi 1200 dní krásnejch a plnejch lásky a štěstí.
Takže si nech nějaký tvý věštění, o ženský, kterou ani neznáš a nikdy jsi s ni nemluvila a bůh ví, jestli jsi mě snad vůbec měla příležitost zahlídnout někde, jakej byl se mnou život...
Když vim, že daleko lepší, než s jinejma ženskejma, což on ani vědět nemůže, protože předtim žádnej vztah neměl, ve 36-42 , letech!!
(tedy až na nějaký techtle z jednou prej trochu cáklou ze studií a pak jedný, co byla z roku víc jak 80 % mimo ČR, a a ani s ní nebydlel a neví, jak by ho to s ní třeba pak nudilo nebo co já vim, třeba jiný chyby by se vyskytly nějaký, tak nemůže posuzovat!!)
A za to, kde se narodil a že tam chtěl zpět, já nemůžu!
Takže držte všichni klávesnice a navalte mi leda tak BYT!
a PENÍZE A ŽENICHA A MOC!!
Jo a mimino, ale to mi nedluží ani on ani fotr, ale kolouš, co už mohl bejt dávno se mnou a já těhotná a ne se snažit teď bez bytu a muset podlejzat třeba nafrněnýmu kokotovi mladýmu z nějaký prdele u kopky hnoje u Jevan, jen proto, že tam má po mámě patro baráčku, jak jsem se snažila...ale byl hezkej, to jo..a pod., já mohla mít v Praze byt a ženiši by se zase jen hemžili, i mladý, ženy a bytu chtiví, co ale jen na byt zatím nemaj a bojej se, že mi nemaj jako ucha co nabídnout ženský po 35, ale mít byt, hrnuli by se.
Se s tim smiř. Tedy nějaký nechápavý blbečkové tady. A ten grázl hlavně tady.