GRANTORINO:
REBORNA:
Protože když pominu moje komentování nějakých debílků ze seznamky, co si některý evidentně jen chtěli vrznout...
a byla jsem dost v tématu...
Popsala jsem, proč jsem se nevdala.
A když pominu to, co tu na mě ušili a kam se tedy ubírala debata...
TAK FAJN, sice někdo to má na smartphonu a já se provinila tím, že ne a že jsem tedy nechápala, proč někomu vadí ode mě víc zpráv... mohl napsat, jsem v práci, chodí mi notifikace, nejsem schopnej si je vypnout, napiš mi večer, nebo nepiš mi...
Stačilo, aby mi ten člověk napsal - sorry, mám to na smartphonu a nepiš mi, ruší mě to v práci...no dobře...
Ale už předtím, nikdo mi to tak nenapsal, naopak někdo dost do práce i po večerech po práci otravoval nějakou oponenturou mě. Evidentně příspěvky, na který bylo jasný, že budu chtít reagovat, když je četlo dost známých nebo lidí, co se pak kolem mě budou na různých akcích různých scén,kde bych se mohla seznamovat nebo tam budou mý známí a budou se kolem mě pohybovat.
Ale už předtím tu byly komentáře typu:
CO JSEM JAKO ASI UDĚLALA JÁ ÚDAJNĚ VE VZTAHU BLBĚ... jak to kdo může vědět, nežil s námi!
Navážení se do mě.
DOJMY, ŽE SI SNAD MOJE MÁMA NEBO NĚKDO MYSLÍ, ŽE JSEM NESNESITELNÁ, COŽ NENÍ PRAVDA, A JÁ STEJNĚ MĚLA BÝT V TOM DRUHYM BYTĚ, V TOM PRODANYM, NE U NÍ PŘECE A LÉTA JSME MĚLI HEZKEJ VZTAH A NESNESITELNÁ BYLA SPÍŠ NA MĚ DŘÍVE ONA, KDYŽ JSME SPOLU BYDLELy KDYSI DÁVNO A TO NE KVŮLI MNĚ, ALE KVŮLI TÁTOVInebo její práci nebo penězům, když jsem studovala, ale nedostala kolej, abych měla od ní pokoj,... A nesnesitelná byla na mě ona spíš kvůli tátovi a TOMU, ABYCH ŠLA DO TOHO BYTU DRUHÝHO UŽ....
No a pak co někdo o mě někdo z nějaký scény, kdo mě ani nezná, na základě nějaký zkreslený informace, co jsem kdysi jednomu člověku ještě já řekla záměrně jinak, že šlo o nepříjemnou citlivou věc...TAKŽE NĚCO O TOM VEŘEJNĚ, DO TOHOHLE AUDITKA....
Tak ok, alespoň jsem ty kydy vyvrátila, ale nemusela jsem to zachytit a pak by to působilo jako, že je to pravda, co psala!!
TAK MÁ Z TOHO NĚKDO POCIT Z TOHO TADY, ŽE TOHLE VŠECHNO JAKO MĚLO POMOCT MNĚ V MÝ SITUACI S BYTEM NEBO SE SEZNAMOVÁNÍM, NEBO VŮBEC V NĚČEM?
ŽE MI TO JAKO MĚLO POMOCT K TOMU, ABY MI TU CO NEJVÍC MUŽŮ SE DVOŘILO A POSLALO MI PAK V PŘÍPADĚ MÝHO ZÁJMU FOTKY DO POŠTY, ABYCH SI TŘEBA NĚKOHO VYBRALA??
ŽE MI TO JAKO V SEZNÁMENÍ POMOHLO??!!
ŽE MI TU JAKO LIDI POMÁHALI?? Nějak se seznamováním pomohli??
Já myslim, že NAOPAK! ŽE MI JEN UŠKODILI A TO DOST!! A že jsem si neuškodila já sama, fatálně tím, že bych napsala, že jsem měla jednou po roce PMS... to je běžná věc,,,,ale že mi tu spíš uškodili se seznamováním ostatní z týhle diskuse, to bych řekla! Uškodili mi, se seznamováním na párties na různých scénách s lidmi, co jsou na nyxu anebo se seznamováním přímo tady přes server, uškodili spíš něž pomohli! Ne já sama sobě, ale hlavně oni / ony mně tady místo aby mi pomohli aby se buď bývalej snoubenec vrátil, anebo abych se s jiným, podobným třeba i tady nebo na akcích seznámila! Uškodili oni/ony! Ne já! A nebudu myslim asi jediná, KDO BY TO TAK ŘEKL!