SUBVERSION:
,,tady zadne napadniky mit nemuzes, to bys sem mela davat jen fotky a zadny text.
Pokud se chystas psat - na napadniky zapomen. Kazdy vidi co jsi zac i podle jednoho prispevku."
Tak já tu tři nápadníky V POŠTĚ MĚLA. Úplně na začátku, co jsem sem začla znovu po létech psát... ještě vloni ...Tedy jeden to třeba vážně nemyslel, ale ty další dva určitě.
A jelikož mám na obličeje specifickej vkus, TAK BYCH PAK RADŠI ZAČLA OSLOVOVAT MUŽE SAMA, KDYBYCH OVŠEM MĚLA možnost sem jen psát svoje zkušenosti ze seznamky a pak vpřípadě neúspěchu na seznamce se zadívala i do fotek mužů a začla hledat i tady, pokud bych ovšem nebyla tady od loňska obtěžovaná něčím jiným, ale za to ty jsi nemohla, to neříkám.
To jen po tom, co mi provedli, se to trochu zkompikovalo, že.
A za rozpor mezi námi může osoba, co byla 14 let mimo kontakt se mnou, pak mimo ČR, vlastně mě nezná a TO VLASTNĚ ONA, NE TY! To ona mi nechápavě psala a navážela se do mě! To ona psala, že já snad TOBĚ závidím!
Jenže proto, že ona neviděla, že tehdy před tím mohl práci i peníze i lásku leda tak každej nebo tak polovina lidí ze scény, závidět nám.
,,a taky, Reborno, jeste jednou mi tu napises neco agresivniho/ utocneho, treba ze mi popelnikem rozseknes lebku atd. - a dostanes ban, to proste zaridim."
Zajímavý!
A že bys radši předtím zařídila, aby ban dostal člověk, CO DAL NAJÍT A ZDROGOVAT A MOŽNÁ I ZNÁSILNIT BUDOUCÍ MANŽELKU ZNÁMÝHO TVÝHO A MANŽELA TVÝ KÁMOŠKY, co zůstala sama a bez bydlení,
to tě tehdy ani nenapadlo, viď.
A místo toho ses tady do mě taky navážela!
Tak pak se nediv, jí předtím neměla s tebou ani s tvou druhou ruskou kámoškou sebemenší problém a na Vás jsem byla milá.
A pak se sice bavila na akcích jen s jinými lidmi, ale na ně jsem až do rozchodu a hlavně toho tady, byla milá a hodná taky, obvykle veselá a nekonfliktní a moc dobře to víš!
ALE KYBERŠIKANOVANÝ A TERORIZOVANÝ OBĚTI TRESTNÝCH ČINŮ MAJ OBČAS NA TOHLE TADY I NA TEN TRESTNEJ ČIN TEHDY, NEVYZPYTATLENÝ A CITLIVÝ REAKCE, KOR ŽENY....
...A NECHAJ SE TŘEBA I VYPROVOKOVAT..
A fakt nemám potřebu tě něčím mlátit po hlavě a ani to nebylo myšlený vážně. To byla nadsázka....A fakt nemám potřebu.
Jakožto ke známý holky, která byla manželka známýho mých známých mých známých z roku 2003, jsem k tobě měla na dálku zcela neutrální vztah.
Tak fakt nevim, proč jsi mi sem psala svoje dojmy, kor když mě bývalý snoubenec opustil prakticky před svatbou a myslim DOST SOBECKY A TAKY BEZOHLEDNĚ VŮČI TOMU, JAK NÁM TO UŽ PAK KLAPALO DOMA A VŮČI TOMU, ŽE SE PRÁVĚ PŘEVÁDĚL MUJ BYT A UDĚLALA TO ZÁHY PO TOM, CO JSEM NEMĚLA UŽ KAM JÍT!
Tím ovšem nechci říct, že by mě sadisticky nechal v klidu, počkal až se prodá můj byt a pak mě vystěhoval schválně, abych byla místo tý svatby a mimina bezdomovec..to netvrdím.
Tohle jednání je spíš asi typický pro svině z internetu...a tebe tím nemyslím!
Jen jsi jaksi asi nepochopila, ŽE JÁ NEZMÍNILA IDENTITU BÝVALÝHO SNOUBENCE NEJDŘÍV A TADY V PRAZE JSEM DOMA JÁ, ZŮSTÁVÁM JÁ, NE ON A TO SAMÝ NA SERVERU, TAKŽE JSI ASI NEPOCHOPILA, ŽE MI SEM NEMÁŠ NIC Z TVÝCH DOJMŮ NA ZÁKLADĚ JEDNÝ CESTY Z PÁRTY PSÁT!!
Že se tu pak jinde budu chtít třeba seznamovat!
TAKŽE JSI ASI NEPOCHOPILA, ŽE MI SEM NEMÁŠ NIC Z TVÝCH DOJMŮ NA ZÁKLADĚ JEDNÝ CESTY Z PÁRTY PSÁT!! Typu blbin, co asi cítil muj otec, CO BÝVALÝ SNOUBENEC - ne! Já jen přišla o práci a měla nervy a PMS! Otec kvůli jeho přítelkyni a jeho přilepšení před důchodem leda prodal můj byt!
A sama jsi asi viděla, že jáí se držela a i přesto jsem ti velmi dlouho nic hnusnýho nepsala a ani ti to, i když mě tu k tomu vyprovokovali, neřvala nic do xichtu, spíš jsem si tě nevšímala, ALE JÁ TĚ TEĎ MÁM ZA ČLOVĚKA, CO V TOM SVINSTVU, CO MI PROVEDLI, JEL S NIMI, TO SE NA MĚ NEZLOB!!
A tvou kámošku, co mi nic nepsala, jsem na akci jako obvykle nejdřív střízlivá SLUŠNĚ POZDRAVILA! což ty nevíš.