• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DAPHNEE: na soudní podatelně to takhle funguje :)
    AREX
    AREX --- ---
    TRILIAN_: Tak pokud už tu nikdo nečeká nové trendy v seznamování, tak co tohle celé přejmenovat na "Poradna pro duševně nemocné"? :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DAPHNEE: se tak rika...
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    NAVARA: mírně OT ale zajímalo by mne, ve kterém státním se jenom razítkují formuláře :) protože teda to co znám já tak rozhodně nefunguje :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: jsi nepozorny, avatar neni ten z auditka, ale jiny jinoch!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: Počkej, ale to se nedozvíš co všechno jsi u té vody dělal a kam šahal!

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: ja ji mam v di, takze anketu nevidi. Dyztak ji, prosim, vyfot a vloz pro R. Diky :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **pak mě taky z příbuzných oborů těm mým dvěma napadla TŘEBA EKOLOGIE:

    Ale inzerát byl, že ten člověk rozhoduje, co se jak bude ekologicky stavět.

    Tak s takovou prací bych byla rychle hotová:

    Rovnou PEPŘÁKEM DO XICHTU A BOMBU POD ZÁKLADY SE ZVOLÁNÍM: ,,No nestav mi tu UŽ NIC PYČO, EKOLOGIE, NEASI !! "

    a ODCHOD NA PÁREK, TEDY KREVETU A VEGEPÁREK!


    Tak ještě třeba po mym teoretickym vzdělání, v čem jsem jako mimo jiné kdysi byla dobrá ještě před VŠ - MOHLA BYCH ZKUSIT ZAVOLAT CHOCHOLOUŠKOVI, že jsem byla dobrýá na biologii a taxonomii pod., že bych chtěla dělat doktorku, ŽE CHCI TŘEBA ŘEZAT MOZKY, TO JE NÁPAD! Určitě to vyjde.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Ad ty jiný obory: v HW to bylo leda na tu pomocnou asistentku...to by jako po místě ve vedení podniku a pak po manažerování v oboru nebylo dobrý...

    A nechci se rouhat, ale i kdyby mě někdo naučil cokoli v automotive nebo ze stavebnictví, nějakej autocad nebo projekty snad, tak fakt ne e , stejně by mě mezi absolventy těch oborů nevybrali a STEJNĚ BYCH TO NEDĚLALA!

    ani cokoli s masem, chodit kolem lidí v masně třeba...

    A do tý jedný se člověk bez auta ani nedostane - jako dojiždět hodinu klidně, ale hodinu a půl?? Já? Princezna co ráda snídá a ráda si dává ráno oční make up a sprchu?? Asi fakt NE!

    heslo: opravdu užitečná práce a neškodit ničemu a nikomu, sobě ani svému okolí....

    To ať si dělá někdo jinej!

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Anebo vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku, to je nápad, to je krok vpřed, paráda!

    Tohle mě napadlo nebo spíš mou matku naposled po ztrátě mý první práce v oboru po VŠ v krizi 2009-2014, tedy v krizi 1., když jsem už potřebovala nutně na jídlo a bydlení prachy, proto jsem asi neměla pak roky pořádnej plat, klid a kde bydlet a neměla šanci mít dítě a bydlení, tedy než se mě ujal, když už jsem byla v o něco lepší práci jako koordinátor, ujal bývalý snoubenec...

    Ale zkusit to teď po čase manažerování pro změnu v koronakrizi , tedy krizi 2., zase odejít z oboru, kam jsem se vrátila a doučila vše potřebný, tak jako zase zkusit vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku a nechat si zase kálet nějakym línym vyděračem,co nechce skoro nic dělat, na hlavu?! Hmmm! Jak jo, proč ne!

    JENŽE ZÁDRHEL JE TEN, ŽE JÍ CHCI DĚLAT PRÁCI, VE KTERÝ BUDU DÉLE JAK 3 MĚSÍCE A NEBUDU JI UŽ MĚNIT, A BUDU JI CHTÍT DĚLAT!

    Protože jinak, pokud bych ji měnila za adekvátní hned jak to půjde a odešla z ní hned za tři/čtyři měsíce, tak by mi zanikl CO?

    NO TAK BY MI PŘECI ZASE ZANIKL NÁROK NA TU MATEŘSKOU!

    Na SEZNÁMENÍ S OPLODŇOVAČEM!

    Ať už ze seznamky nebo s jinym...


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ale chápu, jestli se na pohovoru na ně rozeřveš, jak to že se tě troufá pohovorovat nějaká cizinka, tak moc úspěchu mít nebudeš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Ne úplně jiný obor, podobný - abys nezačínala na začátku, ale mid-level pozici a na seniora (již za vyšší peníze) se dopracuješ.

    Na jedno teplý místo až do konce života narazíš leda ve státním - pokud budeš tedy chtít někde razítkovat formuláře. Všude jinde je to o trvalém vzdělávání a posunu napříč zaměřením.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *Bezva! Easy! Dyť jo: Mám motivaci, VŠ, umim spoustu věcí, jeden jazyk skvěle, další dva obstojně, ovládám různý systémy a databáze, mám 7 let praxe, z toho 3 v oboru, mám školení a certifikát, úsměv na rtech a ohromně si věřím, asi jako 200 ostatních, co se taky hlásej, ale já si věřím, že jsem nejlepší, tak vyšlu nějaký vlnění a energii, vono je to nějak ovlivní, aby vybrali a pozvali zase zrovna mě nebo když mě pozvou, tak ukážu místo diplomu třeba pro změnu kozy nebo něco upeču a zaměstnaj třeba zrovna mě a určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já fakt nemít tohle auditko...co bych si počala, vždyť bych byla místo prezidentování ještě znuděná v tý předchozí práci a měla třicítku měsíčně a manažerovala! To bych tomu dala!

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nenapadlo tě, že ta nemoc může být vidět na venek a prostě se na ty pozice nehodíš, dokud se nevyléčíš?

    Pokud se na tou samou pozici hlásí dalších 200, co se něco doučit a vybrat si specializovanější?
    Změna oboru do nějakého podobného také může přinést "čerstvý vzduch" (vyzkoušeno několikrát)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A teď už jsi schopna přiznat si, že jsi nemocná?

    Btw. v tvém věku už nemáš zkoušet pracovat - to jde ve dvaceti, ale makat. Jestli pro nemoc nemůžeš, tak léčba a invaliďák - ve finále by se ti splnil ten sen, nechat se vydržovat.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Mimochodem dobrej nápad. V poslední práci jsem se chvílemi nudila tak, že mě i zajímalo, jaký nesmysly tu o mně čtou známí ode mě nebo od bývalýho snoubence...tak jsem se zdržovala nejen hledáním manžela na seznamce, ale hlavně tady.

    To poslední, co bych si tehdy myslela bylo, že bych snad byla nemocná, nebo že bych sem měla dát svoje nahý fotky resp. za účelem seznámení běhat s holou buchtou po Václaváku.

    Nyní mezi všemi aplikacemi a interwiews a zamítnutími nebo nesouladem v přesnym oboru nebo mou přílišnou kvalifikací na práci horší, než jsem před tím na konci roku dělala, mě ještě nenapadlo do těch firem napsat, že by mě přeci jen měly vzít, že bych fakt jako zkusila pro ně pracovat, tak ať to ještě zváží a na další zájemce, i ty vybraný, se vykašlou.

    Nebo co takhle zavolat Andrejovi, že bych ráda dělala zase manažerku, ale proč troškařit, když jsem se nevdala a nezabřezla kvůli lidem v korporátu a bytu a rodišti bývalýho, proč troškařit v rámci traumatu bytím radši v malý český firmě bez open space a v klidu, že bych jako radši manažerovala a kontrolovala celej Agrofert.

    Nebo co takhle zkusit zavolat na hrad, že bych jako chtěla ZKUSIT PRACOVAT, že jako tamta inženýrská pozice do který mě otravovali, mi nestačila, ŽE RADŠI BUDU TOHLE ŘEŠIT z hradu!

    Že chci jako ,,zkusit pracovat"a dělat nějakou práci v krizi skoro tak děsný jako byla ta, kdy jsem vylezla z VŠ a hledala práci nebo na hrad zavolat, že chci dělat prezidentku, to je NÁPAD!

    Nebo co takhle si vytvořit pracovní smlouvu a podepsat ji a rozeslat někam do vedení společností v Praze v mym nebo příbuznym oboru, schválně kdo se jako chytne a jen tak pro srandu králíkum mi ji podepíše. Bezva! Easy! Mám motivaci, úsměv na rtech a ohromně si věřím, určitě to vyjde! Jasně! Pracovat! Strašně jednoduchý, že mě to jako nenapadlo dřív! Já nemít tohle auditko...






    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Co zkusit jít pracovat? Tedy pokud tě nemocnou někam vůbec vezmou…
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    PSYCHO: Každý má nějaký důvod proč tu je a čte to tu, asi nemá smysl si nalhavat, ze to je kvůli novým trendům v internetovém seznamování. Pak je tedy otázka proč to tu člověk sleduje, když to evidentne nemá smysl. No a pak si muzu říkat, ze to má ušlechtilé důvody a nebo si muzu proste přiznat ze jsem tu kvůli nějaké formě sebeuspokojeni, ať už je to uspokojení zvědavosti, touhy po bizardnosti, atd., atd. Další otázka je, zda to je nějak užitečné, ušlechtilé, morální či etické tady sledovat pro svou zábavu/apod. osobu, která je nejspíš nemocná. Odpověď je, ze není, ale je to lidské. Každopádně je fakt hloupe, se ptát proč asi (opravdu dotyčný očekává upřímnou odpověď, ze nekdo otevřeně přizná například “sleduji to, protože si pak js sám připadám dobre”) a vlastně tímhle hloupým dotazem tak nenapadne moralizovat (zatímco sám tu taky okouni).
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:
    REBORNA:

    + ZE SEKCE ČASOPISU PRO ŽENY A MATKY:

    Vyzkoušely jsme za Vás. (obvykle se to týká líčení nebo nějakej čičur a serepetiček nebo voděodolný řasenky do aquaparku atp.)

    Ale z jinýho soudku:

    Vyzkušely jsme za Vás, milé ženy, snažilky a maminky samoživitelky.

    Promovaná inženýrka, sinus cosinus pivot table :

    Při plném nároku na příspěvek na bydlení A POKUD PLATÍTE KLASICKÝ PRAŽSKÝ NÁJEM SE SPOTŘEBOU 13 TIS., část máte paušálně, což neproplácí..

    Tak z těch 13 tis. měs., co platíte, Vám přispějí na bydlení sotva 6 tis. (pokud máte na účtě, co jste si chtěly dát před svatbou na byt, nebo část z toho, tak samozřejmě na příspěvek na jídlo a hmotnou nouzi nárok nemáte:

    bilance:

    6 tis. příspěvek - 13 tis. nájem = MÍNUS 7 TIS. A TY JE TŘEBA SI VYCUCAT Z PRSTU NEBO VYKOUZLIT...

    ŽRÁT DOPORUČUJEME WHISKEY OD CIZÁKŮ, CO TU MAJ BYTY, JSOU ŠTĚDRÝ NA NĚJAKÝ OPENAIR PÁRTY, TA WHISKEY MÁ SPOUSTU KALORIÍ A VYSTAČÍ VÁM JAKO OBŽIVA V ŽALUDKU NA CELEJ MĚSÍC, doporučujeme si sáhnout do krku a výblitky pak doma nakrmit mimíse!

    Jako doplněk stravy místo MANY atp. popř. sperma kolouše, co někde sbalíte, ne fakt, to je důležitý - hlavně prvidelný sex, úsměv, psychická opora, konečně si po roce zasouložit a neztrácet hlavu, mně ten muj DOKONCE ZPLATIL VSTUP NA KOUPALIŠTĚ!! Na 24 let dobrý, co bych jako chtěla, že...mohlo toho být víc, ale prej se chystá tak za 3 roky odjet ze země a pracovat v zahraničí...takže keep on SEZNAMKA!! Tedy tam jsem byla a většina profilů někam zmizela... pak jsem blokla jednoho Slováka, jinak nic novýho)

    Toliko k ,,Vyzkušely jsme za Vás." a příspěvek na bydlení pro odloučené snoubenky, těhulky, snažilky a manželky.

    Meanwhile: bývalý snoubenec nebo manža a otec: Yachting nebo vožení se dokolečka dokola tim drahym zbytečnym taxíkem s nástupní sazbou 500,-, kvůli kterýmu jsme se kdysi s bývalým snoubencem pohádali a málem rozešli..





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nic z toho. Naznačujeme ti, včetně ankety, že máš vyhledat odbornou pomoc. Bez toho se tvá situace nezlepší a nikoho soudného neulovíš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam