REBORNA:
*Anebo vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku, to je nápad, to je krok vpřed, paráda!
Tohle mě napadlo nebo spíš mou matku naposled po ztrátě mý první práce v oboru po VŠ v krizi 2009-2014, tedy v krizi 1., když jsem už potřebovala nutně na jídlo a bydlení prachy, proto jsem asi neměla pak roky pořádnej plat, klid a kde bydlet a neměla šanci mít dítě a bydlení, tedy než se mě ujal, když už jsem byla v o něco lepší práci jako koordinátor, ujal bývalý snoubenec...
Ale zkusit to teď po čase manažerování pro změnu v koronakrizi , tedy krizi 2., zase odejít z oboru, kam jsem se vrátila a doučila vše potřebný, tak jako zase zkusit vybrat si trochu jinej obor, ze kterýho vim houbelec a dělat tam za dvacku hrubýho někomu pomocnou asistentku a nechat si zase kálet nějakym línym vyděračem,co nechce skoro nic dělat, na hlavu?! Hmmm! Jak jo, proč ne!
JENŽE ZÁDRHEL JE TEN, ŽE JÍ CHCI DĚLAT PRÁCI, VE KTERÝ BUDU DÉLE JAK 3 MĚSÍCE A NEBUDU JI UŽ MĚNIT, A BUDU JI CHTÍT DĚLAT!
Protože jinak, pokud bych ji měnila za adekvátní hned jak to půjde a odešla z ní hned za tři/čtyři měsíce, tak by mi zanikl CO?
NO TAK BY MI PŘECI ZASE ZANIKL NÁROK NA TU MATEŘSKOU!
Na SEZNÁMENÍ S OPLODŇOVAČEM!
Ať už ze seznamky nebo s jinym...