RAINBOF: ,,Proc bych si mel brat rebornu a nezbouchnout VE 40 nejakou mladou 25yo cubicku."
No tak protože ta bude chtít po VŠ ještě cestovat a mimíse třeba až za 5 let a to už bude mít v 45 letech zkažený sperma a možnost erektilní dysfunkce. A až bude tamta od 30 do 35 na ženskym sexuálním vrcholu, tak je možný, že takový padesátník ji nebude schopen v životě jejímu rytmu ani v posteli stačit a takhle nějak podle mě vznikaj ty nevěrný zoufalý manželky, jinak si to moc nedovedu vysvětlit, proč by žena muže podváděla.
Věkový rozdíl mezi partnery + - max 6 let klapalo mně... takže 40 letýmu bych doporučila 34 letou, jako jsem ve 30 měla pak další rok od 31 svého 36/37-42 letého bývalýho snoubence...
Takže jsem ho opravdu milovala, neměla důvod ho podvádět, nemusela se za něj před známými nebo mezi lidmi kolem 30 - 36 let stydět, že JAKO CO TO MÁM S SEBOU ZA DĚDKA, když jsem vypadala na těch 27-32 třeba.
,,Proc bych si mel brat rebornu a nezbouchnout VE 40 nejakou mladou 25yo cubicku."
Jako jednoduchou odpověď bych viděla: TŘEBA ABY TĚ MILOVALA A CHTĚLA A VŮBEC MOHLA S TÍM PARTEREM PAK SPÁT I ZA 20 LET, KDY OVŠEM S TÍM 40 LETÝM BY PAK NEMOHLA, JESTLI MILOVAT NEVÍM, ALE SPÁT S NÍM TĚŽKO, PROTOŽE TOMU 40 LETÝMU BUDE ZA 20 LET ŠEDESÁT A NEBUDE MU STÁT.
A ženy obvykle normálně sexuálně žijou a jsou sexuálně žádostivý a žádoucí po pravidelnym sexu a aby se jim muž společensky a sexuálně věnoval, ASI TAK TAKY DO 60 LET.
Takže jako jednoduchou odpověď bych viděla: Aby neměl ten muž a priori ženu, CO HO ZŘEJMĚ BUDE 15 LET JEHO ŽIVOTA MUSET PODVÁDĚT NEBO HO DŘÍV NEBO POZDĚJI OPUSTIT A NAJÍT SI NĚJAKÝHO, CO JÍ BUDE ROZUMĚT, DRŽET S NÍ TEMPO A ŽIVOTNÍ ELÁN A BUDE JÍ MOCT SOULOŽIT.
No muj argument, když mi napsal nějakej S VĚKOVYM DISTANCEM TĚCH 15 LET ODE MĚ, KDY JÁ BYCH CHTĚLA MAX o 6/7 LET mladšího/staršího,
muj argument byl mimo jiné:
,,Muži umíraj dřív."
,,a já bych nechtěla být pak na stáří sama jako babička, když umřel dědeček, byla pak 20 let sama!
A to prosim byli skoro stejně staří, když se brali."