TRISSIE:
REBORNA:
Upřímně? Někdy bych radši byla na tý koleji!!
Protože poslouchat ten mámy ŘEV, ŽE JSEM SI UMYLA VODOU VLASY, PLÁCHLA ZÁCHOD NEBO ŽE JSEM SI DOVOLILA VYPRAT A ZAPNOUT JEJÍ PRAČKU A PROČ NEJDU DO TOHO DRUHÝHO BYTU, to mě občas fajt nebavilo...jindy mě rozptylovala při učení, někdy i budila, když jsem se učila půlku nocí, že už tam byl klid a potřebovala se před zkouškama, praktikama, nebo cvičeními nebo ZÁPOČTY dospat.
,,uklízet CELOU domácnost běžně musí i puberťáci, snad všichni moji spolužáci měli svůj seznam už na začátku druhého stupně."
Já neměla seznam, dělala jsem vše a DOST SILNĚ POCHYBUJU, ŽE TI PUBERŤÁCI SI VAŘILI A PRALI SAMI !
Znala jsem chlapi na vejšce i pacující chlapi kolem 25-30 let, kterým VAŘILA A PRALA MÁMA! Znala jsem takový i slečny, kterým VAŘILA A PRALA MÁMA I V JEJICH 18 NEBO 25, NĚKTERÝM SOKONCE 29 LETECH!!
Znala jsem i pracující, kterým až do 30 chodila VAŘIT A PRÁT MÁMA, PROTOŽE ONI TOHO NEBYLI SCHOPNÝ.
A cos na tom nepochopila bylo to, ŽE JÁ TAM PAK UKLIDILA, ALE SKORO JSEM TAM NEBYLA. Měla jsem 3 roky na VŠ přítele a trávila čas s ním u nich, někde mimo a učila se přes léto i venku nebo na chatě, různě.
Pak jsem tam byla sice, ale pak skoro vůbec, pak bydla na stáži.
Pak jsem měla ke konci VŠ a PO VŠ toho mimopražskýho přítele skoro 3 roky, u MÁMY JSEM MĚLA JEN JAKOBY SKLADIŠTĚ NA VĚCI JEŠTĚ VE SVYM POKOJI, JEN JÍ TAM UKLIDILA a zmizela PRYČ, BYDLELA JSEM SPÍŠ V PRÁCI A S NÍM,NEŽ U NÍ.
Při brigádě pak a po rozchodu jsem tam u ní sice byla víc, ALE FAKT JSEM HODNĚ ČASU OD PÁTKU DO NEDĚLE BYLA U TOHO MLADŠÍHO PŘÍTELE, KTERÝ BYDLEL S RODIČI.
Nebo u nich na chatě.
To jsem byla v kanclu do 18/19 h, někdy i kvůli posunu času zámořských kolegyň a naší nadřízený do noci, že měli prostě míň na hodinkách a chtěli něco i večer.
A opravdu jsme byli s tím přítelem u něj, U NĚJ V AUTĚ, NEBO JSME STANOVALI.
Pokud jsem nebyla v práci, TAK JSEM OD BŘEZNA DO LISTOPADU BYLA POŘÁD PRYČ!
U mámy skoro vůbec nebyla, jen jí tam uklidila, přespala a odešla a byla jsem u něj nebo s ním nebo v práci.
No a pak už byl BÝVALÝ SNOUBENEC.
Já vim, měla jsem jít do toho SVÝHO BYTU A PLATIT SI TAM NÁJEM, ALE TAM BYL JEŠTĚ OBČAS TÁTA, I TA PŘÍTELKYNĚ, I UTERÝ ON TEĎ BYDLÍ, TAM TEHDY OBČAS UŽ CHODILA.
Pak se byt kupoval, to táta, dal na něj ten vklad a půjčil si od kolegy a byt mi slíbil, NO MĚLA JSEM HO SLÍBENEJ DÁVNO.
No ale proč jsem něšla NORMÁLNĚ DO TOHO SVÝHO BYTU??
No protože už jsem předtím bydlela v bytečku bývalýho snoubence..
A jelikož jsme zatím dítě neměli ani nejdřív neplánovali, tak jsem to neřešila a TEN MUJ BYT PAK TÁTA S MYM SVOLENÍM PRONAJAL.
Ale s prodejem jsem nesouhlasila!!
Ale nemusela jsem bydlet mámy ani u snoubence.
Mohla jsem jít do toho bytu, ALE NEJDŘÍV TAM ZACLÁNĚL TÁTA, I KDYŽ SESTRA UŽ BYLA DÁVNO PRYČ A TAK NEMĚL JAKOBY DŮVOD DÁL TEN DRUHEJ MATKY BYT VYUŽÍVAT.
No a pak po PAUZE po 3 letech UŽ JSEM TAM FAKT CHTĚLA!!
A platit si tam těch 6 tis. poplatky se spotřebou a normálně bydlet ve svym bytě. Jako normální lidi 33+.
Ale jako na potvoru, když byla ta pauza, TAK TAM MĚL JEŠTĚ NÁJEMNÍK DO DUBNA 2018 SMLOUVU.
A pak se bývalý snoubenec ke mně vrátil, což pro mě bylo primární... a dal si mě do nájmu, kam zmizel prvně při pauze,,,
Pak jsem začla řešit ten byt, to chtěla i máma, ať to S TÁTOU VYŘEŠÍM.
Protože zjistila, ŽE TÁTA PLÁNOVAL TEN JEJÍ DRUHEJ BYT PRODAT A OBOHATIT SE NA TOM, A MĚ DÁT ZPÁTKY K NÍ, ALE PROČ??!!
Ona pro mě chtěla ten druhej byt přeci a její rodiče by chtěli taky pro mě, NE PRO TÁTU PENÍZE Z TOHO PRO JEHO PŘÍTELKYNI.
Takže já jsem měla řešit víc ten byt aby ho táta neprodal, ale jak viděl, že bydlim s bývalým snoubencem, tak byt táta prodal.
To je jedinej důvod proč nebydlím od 33 let normálně, od 2017/2018. 6 tis. na poplatky a spotřebu bych měla z brigád pro mě za mě a na jídlo 3 tis. přeci taky. To je důvod, proč nebydlím normálně, Že táta prodal muj byt. A zmizel bývalý snoubenec, na kterýho jsme spoléhali.