• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KULA
    KULA --- ---
    Tady někdo koukám podporuje svoji psychiku tím, že ji dopřeje klidný spánek. Zdá se ale, že jediný člověk co Tu nezvládá své chování je chudá a postarší Reborna. To je pohled, na holku s holou prdelí měnící se v osamocenou ženskou, o kterou nikdo nestojí.

    Cítím zápach starých lidí v tvém textu, tak nějak to prozrazuje, že poslední člověk se kterým diskutuješ je tvoje máma. Otázka, kdo by s ní chtěl chodit, ještě v kombinaci s Tebou?

    Já být Tebou Reborno, motám se kolem vrat Bohnického areálu, víš, svý ke svým, jako ty cizáci, však to znáš.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: ja treba, dal...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    REBORNA: Jsi nemocna a rasisticka ludra.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No tak ja bych ji nejakej pevnej vztah pral, i mimino (po kterym touzi), ale ted ji to uz nemuzu sdelit. A taky by me zajimalo co za tim odebranim z FB skutecne je. ;o) Byli jsme dost dlouhou dobu v neutralnim kontaktu. Je to divny.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Která 36 letá ženská říká “měsíčky”? Brrrrr
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *nebo, ne tak....
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Dokonce už i zmrzlina! I zmrzlina ví, kdy se má prodávat a kdy radši schovat, ať už před tankama, tak před mímísama přistěhovaleckýma:

    Viděno na jedný seznamce a + odkaz :

    [ DIGITALIS @ Čechy kuriozní - choďme a foťme - FOTKY ! ]

    https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/...1-1.xx&tp=14&oh=e56fb148f663ec537f2f1c276ff74423&oe=5F638143


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SARAJ:
    REBORNA:

    A něco v tom smyslu jsem tu psala kdysi, totiž na základě rande, reálnýho rande s nechápavym nápadníkem, kterej měl za to, že přistěhovalci tu jsou jen sezónní pracovníci, co se pak zase ostěhují...

    ...vůbec neví, že přistěhovalci si tu normálně kupují byty a zakládají rodiny a pak třeba byty pronajímají Čechům za nemalý peníz...

    DOKLÁDÁ TO I PŘÍSPĚVEK ODSUD, KDY JÁ NAPSALA NĚCO V ODPOVĚDI O IRÁNCI, S BYTEM, ale někdo nepochopil, že já nemyslela toho tam, ALE TADY, IRÁNCE, CO TU MÁ TAKY BYT JAKO DALŠÍ PŘISTĚHOVALCI, PRACUJE TU, ROZHODNĚ NEHODLÁ ODCHÁZET, ANI BYT ZASE PRODAT, ALE PLÁNUJE SE TU ROZM,NOŽIT A TEN BYT UŽ NEZÍSKAJ Češi, ale jako dědictví pak jho iránský potomek.

    Suma sumárum, k dalším přistěhovalcům, co by udělali to samý = apokalypsa.

    Takže je to bych zakázala - prostě aby si tu nemohli přistěhovalci kupovat byty, cizinci všeobecně, výjimečně jen pár zahraničních investorů, ale to leda ty, co už nějak primárně maj k tý nemovitosti předem vztah.

    Pak by ani nebylo nutno sledovat kamerovým systémem, ZDA NENÍ přistěhovalecká pokladní nějak orosená z návalů horka, nebo nějak plačtivější, nebo nějak ještě spíš labilní a podrážděná, NEBO NĚJAK VZTEKLÁ A DRZÁ.

    To by totiž značilo PMS a že nemá nebo že vysadila antikoncepci.

    Pak případně nařídit zdravotní prohlídku, včetně gyn., co ověří, že HA bere, a v opačném případě, protože k tomu ji nikdo nemůže pracovní smlouvou nutit, a to ani k odstranění vaječníků, v OPAČNÉM PŘÍPADE BYCH DOPORUČILA ZAVÉST leda OPATŘENÍ,

    že místo Multisportky dostane jen FLEXIPAS, a na něm bude omezení, ŽE HO LZE VYUŽÍT VÝHRADNĚ DO LÉKÁRNY A TO NA NÁKUP KONDOMŮ NEBO ANTIKONCEPCE.

    Jiný opatření si jako nedokážu představit.

    Další přístěhovalci dělaj ve farmaceutickejch společnostech třeba, nejen Rusky, ale i další národnosti, a to zaměstnanci obou pohlaví.

    Tam by bylo třeba monitoringem sledovat, ZDA SI NEPROHLÍŽÍ TŘEBA NA Slevomatu nabídky na bílý šaty nebo dupačky nebo kočárek.

    To by bylo jasným indikátorem toho, ŽE ZMÍNĚNÝ/Á pšistěhovalec, co si sem přišel zachránit život nebo přilepšit jako ekonomický migrant, MÁ OVŠEM KROM TOHO I PODEZŘELÉ ÚMYSLY SE TU I NECHTĚNĚ A NEPOVOLENĚ ROZMNOŽIT.

    Jak to řešit těžko říct.

    Ono by jako bohatě stačilo, kdyby jsme je tu tolerovali v malym počtu, ale bylo by opatření jen, ŽE SI TU NESMÍ KOUPIT TY BYTY.

    Jako že takový přistěhovalce/kyně / cizinec tu smí být nbo pracovat, možná i mít potomstvo, ale ŽE SI TU PROSTĚ NESMÍ KOUPIT BYTY.

    A být v nájmu.

    Aby neblokoval byt, nezneužíval pohostinnosti a přijetí, v tom smyslu, že by si tu koupil byt a pak pokud by ho nevyužil na rodinu, by ho ještě Čechům pronajímal.

    Aby BYLO ZAJIŠTĚNO, ŽE TAKOVÝ PŘISTĚHOVALEC/PŘISTEHOVALKYNĚ bude jen v nájmu, ideálně jen dočasně a že celou dobu co tu bude, žádaje o to přilepšení a práci, ŽE PO CELOU TU DOBU TU BUDE PRACOVAT A KDYŽ UŽ TU ZACLÁNÍ, TAK ALESPOŇ K NĚČEMU - k práci. A na zvýšení našeho HDP... prací a placením nájmu.

    Ale tady taky není práce dost pro každýho.. a řekla bych, že je i tudíž v pořádku, že ženy by v průběhu života vystřídali roky práce, s roky nejen na mateřský, ale i v domácnosti mimo mateřkskou, že by jako chvíli nepracovaly několik let.


    Mužů na dělání mimísů je tu ještě dost, ALE PRÁCE TU PRO KAŽDÝHO NENÍ...TAK TAKOVÝ STŘÍDÁNÍ STRÁŽE, KDY ŽENA SICE PRACUJE, PRACUJE TŘEBA 3/4 svýho ekonomicky aktivního věku, ale pak je třeba v domácnosti...

    No a tim pádem má zas práci jiná/jinej muž...takový střídání stráží...v těch pracech.

    Ale Aby BYLO ZAJIŠTĚNO, ŽE TAKOVÝ PŘISTĚHOVALEC/PŘISTEHOVALKYNĚ bude jen v nájmu, ideálně jen dočasně a že celou dobu co tu bude, žádaje o to přilepšení a práci, ŽE PO CELOU TU DOBU TU BUDE PRACOVAT A KDYŽ UŽ TU ZACLÁNÍ, TAK ALESPOŇ K NĚČEMU - k práci. A na zvýšení našeho HDP... prací a placením nájmu.

    Že tu bude, aby pracoval, přilepšil si a prokázal, že tu dělá jen a pouze to a že pracuje celou dobu, co tu je.

    Ale paradoxně přesně to psal někdo mně!

    Český ženě. Navíc ženě z Prahy, co tu měla předky od pradávna.

    Btw: Nedávno mi někdo říkal, ať se nestěhuju na Žižkov, že je to tam teď prej samej Rusák.

    Tak jsem kontrovala, že to mohou být i jiný národy, co mluví podobně a že jsem myslela, že jsou jen všude na P-5, ale že jinde ne.


    On kontroval, že jsou ti fakt hlavně Rusové, doslova ,,Rusáci"

    No evidentně je ten člověk nesnáší...

    ...ale třeba kdyby byla volná SUB. a chtěla se s nim seznámit a nastavila mu frndu, tak by jí to, jak ,,nesnáší" Rusáky dozajista do obličeje neřekl....tedy tak max až v době, až by ho z ní vytáhl.

    A do diskuse by to nepsal, že je to narozdíl ode mě diplomat, kterej chce být oblíbenej, i kdyby tu měl lhát.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    *
    VYŠŠÍHO STABILNĚJŠÍHO PRACOVNÍHO VÝKONU

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    A nedej na KOUDyho.

    Přeci jen jako Stifflerova nebo jeho máma sice vypadá a nemusí se tudíž líbit všem, ale má zase asi jiný kvality, sice Backstreet boys a Lunetik a blond zpěváci od nich už jsou nějakej ten pátek z módy a mnoho žen tu má už jinej vkus, než KOUDyho, ale každý zboží má svého kupce a on na svůj věk vypadá na fotkách moc dobře, dělá užitečný věci, vydělává, třeba je jinak mimo nyx fajn, a to asi umí ženy ocenit,

    ALE POKUD TĚ MĚLA BEJVALKA V PŘÁTELÍCH, TAK JE TO FAJN, ŽE JSTE BYLI ZA DOBŘE, TAK TŘEBA SE TI JEŠTĚ BUDE HODIT na podzim s rouškama, pokud si tě třeba do přátel vrátí, že budeš mít kontakt na někoho, kdo ti byl kdysi blízkej a třeba ti rozumí...

    Jsou to jen informace ten FB, a nějaký se ti třeba budou hodit i od bejvalky. Že si tě odstranila z přátel, pokud nejsi opravdu jen kamarád, co by mohla dál pak při vztahu s jiným vídat, ale jsi bývalej, tak že si tě odstranila z přátel je přirozený.

    Protože tys přeci nebyl přítel! To je jen všeobecný chybný označení na FB. Ty jsi přeci někdo, s kým měla vztah a už nemá, někdo, kdo byl patner na FB a už nejsi, tak ani na FB tě nemá.

    A případné navrácení do přátel by tě mělo leda potěšit a měl by sis ho vážit.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Bývalá nikdy nemůže být kámoška, je to bývalá.

    Za mě? A asi i dost lidí, co to maj podobně: Pokud mohu říct k těm mým 5 mužům a tedy 5 vztahům za těch předchozích 17 let, s každym jsem byla + - 3 roky, tak S ŽÁDNÝM Z NICH JSEM NECHTĚLA UŽ BÝT V KONTAKTU ANI SE S NIMI UŽ BAVIT.

    Jednoho, co se se mnou rozešel kdysi, občas vídám na akci známých, už je to neutrál, necítila jsem zlobu, ani jako výčitky, což jako bylo fajn.

    Ale nechci se s nikým z nich bavit. NE kvůli zhrzenosti, NECHTĚLA jsem se bavit ani s tím jedním z nich, s tím jedním za těch pěti, kterýmu jsem jedinýmu dala kopačky já.

    Protože mi bylo nepříjemný ho vůbec potkat a muset se s nim bavit, protože on mi nabídl FB kontakt, že kdysi jsme FB neměli... jako o životě jsem mu řekla ráda tehdy, ALE FB jsem na něj nechtěla - proč jako, k čemu, že....

    Toho ze vztahu na dálku potkat ani nemůžu, ale viděla jsem na FB, že má už dítě, tak jsem mu to přála, vše dobrý, a to proto, že on se ke mně chtěl po rozchodu, co byl jeho vina a chtěl ho on, pak vrátit, ale já už pak nějak nechtěla...tak rozchod po skoro 3 letech ani nebyl nějak ve zlym tehdy před těmi 9 lety.

    A když se se mnou někde na akci potkal ten mladší, se kterým jsem chodila po tomhle, taky 3 roky (a před bývalým snoubencem), sten mladší, co ten vztah nebral tak vážně, tak mi bylo tam nepříjemný si kazit náladu rozhovorem s ním - evokovalo to ten vztah a rozchod, i po letech a navíc jsem měla po rozchodu s tím mým bývalým snoubencem, se kterým jsem byla ca 4 roky a 3 roky žila, což bylo se vztahem s tim mladším nesrovnatelný...

    A bylo mi nepříjemný, jak se mě vyptával a vůbec se s ním bavit, ale pak to jako šlo, byl to neutrál, ale neshledávala jsem na tom nic přínosnýho.

    A bývalýho snoubence jsem si nechala v přítelích hlavně proto, že jsem chtěla sledovat, kde bude hrát, abych se tam mohla objevit a doufala, že se ke mně vrátí... .ale dal si mě z přátel on. ..ale já chtěla návrat, byl nezadanej, sám, tak jsem to chtěla zkusit, ale nakonec nikde celej půl rok nehrál, pak už po roce od rozchodu říkal, že už někoho má...







    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SARAJ: ,,labilni pokladni radsi ne"

    Takže bys radši, aby na kase byly jen prodavačky s antikoncepcí, co umí zastavit měsíčky nebo rovnou ty prodavačky, kterým byly ze zdravotních důvodů NEBO ROVNOU ZA ÚČELEM VYŠŠÍHO STABILNĚJŠÍHO PRACOVNÍHO A SNÍŽENÍ ABSENCÍ ODSTRANĚNY VAJEČNÍKY??

    Zajímavej tip.

    Oznámila bych to tehdy tam v obchodním a personálním oddělení, ale jdeš pozdě.

    Tak snad to ještě najde využití přes někoho jinýho.... třeba pokud zaměstnaj nějakýho nacionalistu, tak tento požadavek může dát do inzerátu a smlouvy jako podmínku pro přistěhovalkyně.

    Dvě mouchy jednou ranou.

    Neberte to jako útok, ale úvaha je to věru zajímavá...to by mě samotnou nenapadlo...i když podobná inspirace ve světě bude.

    Přistěhovalecká prodavačka vyživená, polepší si, bude mít jakožto ekonomický migrant dobrý výkon, ale zároveň se nám tu jakožto nežádoucí produkt poskytnutí azylu přištěhovalkyním, co dělaj za kasou, pak nebudou poflakovat žádní nežádoucí MIMISOVÉ, co by tu mohli ony počnout.

    Jsou to přeci jen organismy, ne stroje, na to je třeba pamatovat.

    Takže fakt zajímavej tip....když to dáme dohromady, třeba je to opravdu varianta, jak zajistit, aby když tu necháme přistěhovalce, ve vší toleranci, že se nám tu pak už nenamnoží jako krysy a jejich potomci nezaberou byty, kde by se zase mohli pářit leda s taky s potomky přistěhovalců a to za účelem naší extinkce jakožto českého národa nebo spíš vytlačení mimo Prahu.

    Jak zajistit, že ty byty budeme mít my a smět mít děti budeme moct tim pádem zase my - Češi.


    Ale těch několik už odrostlých potomků přistěhovaleckých prodavaček, co choděj na koupaliště místo v plavkách ve slipech a někdy mě otravujou, už tu snad nějak vydržíme.

    Tak tomu s řiká invence!

    Ale asi to neprojde - vedení podniků jsou zahraniční a je jim tím pádem jedno, zda zaměstnaj Čechy nebo přistěhovalce a zda se tu tudíž namnoží přistěhovalci nebo Češi.

    To oni neřeší, je zajímá jen zaměstnat lidi za účelem maximalizace zisku společnosti - další stránka věci je nezajímá, ani tu s námi nebydlí a Češi nejsou, tak co by je zajímala.

    Ale vlastně na personálním jsou Češi.

    Třeba to časem bude jako v ekonomický krizi.

    To jakmile se propouštělo, tak první o práci přišli přistěhovalci, ti byli navíc..stálé české zaměstnance si firmy často spíš nechali.

    Ale to už teď jaksi asi nehrozí.

    Třeba teď je krize, pracák praská ve švech a nejsou pracovní nabídky.

    Na pracáku jsou a aktivně hledaj práci tisíce lidí a to NE JEN INŽENÝŘI A BÝVALÝ OBOROVÍ MANAŽEŘI JAKO já, ale i fůra lidí, co by RÁDI ŠLI I NA TU KASU.

    Ale jak jsem si všimla, na kasách i v ochrance jsou v řetězcích stále hojně přistěhovalci, zejména Ukrajinci/Ukrajinky a nikdo je zatím nevyhodil, když se snižovaly stavy.

    Zajímavý.

    Protože co jsem viděla v ekonomický krizi kdysi, tak jejich propuštěním se vlastně ta firma vyhla rovnou i tý kastraci/sterilizaci. Protože bez bytů klidně roděj, ale bez práce už si to rozmysleli.

    Taky dvě mouchy....

    Přitom např. Rusko nebo Ukrajina jsou podle mě tak krásný země...a brzy tam bude pro ně víc práce a možností než tady.






    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Jo! Bez toho sexu. Bral jsem ji jako kamosku. Ale nemela me bez vysvetleni odebirat z pratel.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Jo. To si myslim, ze se v budoucnu stane.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Ted kdyz si me odebrala z pratel uz je na testy pozde. Ale jo, chapu, potkala napadnika, touzi po diteti, a podobne, ale ze uplne pretrhne kontakt? Vidali jsme se tak jednou za pul roku. Jeste v zime me zvala na strudl. Tak jsem ted prekvapenej... Ten test budu muset nekdy vyzkouset. ;o)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TRAILER: jak jsi kruty a nemilostivy :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: No, asi jo. Bude v tom nejakej jeji novej objev. Taky se mohla vyjadrit. Vyhlasuju ji DSPSN az si me bude chtit za dva mesice, po krachu noveho vztahu, zase pridat... Tohle me nebavi.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: No jo, jenze my se rozesli uz pred 12ti lety. ;o) Do ted nebyl zadnej problem. Ale tak asi tam potkala nejakyho zarlivce a ten ji zakazal se mnou byt v kontaktu...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: Ty ex jsou fakt hrozny co? Me si zas jedna odebrala z pratel kdyz jsem si nasel hezci a mladsi.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Aha tak jak koukam ji zrejme neco prelitlo pres oblicej a odebrala si me uplne na FB z pratel. Ehm. Jen proto, ze jsem ji videl na eDarlingu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam