OVERWATCH: Bývalá nikdy nemůže být kámoška, je to bývalá.
Za mě? A asi i dost lidí, co to maj podobně: Pokud mohu říct k těm mým 5 mužům a tedy 5 vztahům za těch předchozích 17 let, s každym jsem byla + - 3 roky, tak S ŽÁDNÝM Z NICH JSEM NECHTĚLA UŽ BÝT V KONTAKTU ANI SE S NIMI UŽ BAVIT.
Jednoho, co se se mnou rozešel kdysi, občas vídám na akci známých, už je to neutrál, necítila jsem zlobu, ani jako výčitky, což jako bylo fajn.
Ale nechci se s nikým z nich bavit. NE kvůli zhrzenosti, NECHTĚLA jsem se bavit ani s tím jedním z nich, s tím jedním za těch pěti, kterýmu jsem jedinýmu dala kopačky já.
Protože mi bylo nepříjemný ho vůbec potkat a muset se s nim bavit, protože on mi nabídl FB kontakt, že kdysi jsme FB neměli... jako o životě jsem mu řekla ráda tehdy, ALE FB jsem na něj nechtěla - proč jako, k čemu, že....
Toho ze vztahu na dálku potkat ani nemůžu, ale viděla jsem na FB, že má už dítě, tak jsem mu to přála, vše dobrý, a to proto, že on se ke mně chtěl po rozchodu, co byl jeho vina a chtěl ho on, pak vrátit, ale já už pak nějak nechtěla...tak rozchod po skoro 3 letech ani nebyl nějak ve zlym tehdy před těmi 9 lety.
A když se se mnou někde na akci potkal ten mladší, se kterým jsem chodila po tomhle, taky 3 roky (a před bývalým snoubencem), sten mladší, co ten vztah nebral tak vážně, tak mi bylo tam nepříjemný si kazit náladu rozhovorem s ním - evokovalo to ten vztah a rozchod, i po letech a navíc jsem měla po rozchodu s tím mým bývalým snoubencem, se kterým jsem byla ca 4 roky a 3 roky žila, což bylo se vztahem s tim mladším nesrovnatelný...
A bylo mi nepříjemný, jak se mě vyptával a vůbec se s ním bavit, ale pak to jako šlo, byl to neutrál, ale neshledávala jsem na tom nic přínosnýho.
A bývalýho snoubence jsem si nechala v přítelích hlavně proto, že jsem chtěla sledovat, kde bude hrát, abych se tam mohla objevit a doufala, že se ke mně vrátí... .ale dal si mě z přátel on. ..ale já chtěla návrat, byl nezadanej, sám, tak jsem to chtěla zkusit, ale nakonec nikde celej půl rok nehrál, pak už po roce od rozchodu říkal, že už někoho má...