• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SHARKIE: Vidím to stejně. Ve 30 jsem měla sice lepší postavu a víc kolagenu ve tváři, ale neměla jsem šarm, humor a nadhled. A to je nakonec to, co ten chlap ve vztahu nejvíc ocení :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    OVERWATCH: Nemyslim si, ze by v 40 nemohla byt zenska zaujimava pre mladsich chlapov :) Urcite nie pre kazdeho a ten vyber bude obmedzenejsi, ale uplne blede by som to nevidela.

    Pre mna je, podla minulych vztahov, ideal o tych cca 6 rokov menej, tj. teraz tak okolo 34 :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: Cim dalej to tu sledujem, tym ma viac bavi predstava, ze som horsia partia jak ty :D

    Holka ty nemas chlapovi absolutne co ponuknut. Nemas pracu, nemas rozumne byvanie, zijes zda sa z uspor a az dojdu tak spravis co? Za kasu nepojdes, bo to je pod tvoju uroven a tak radsej cakas na vysnivanu pracu, ktora ako vrchol kariery pre teba (v Prahe!) znamenala nejakych 30k ci kolko si to pisala? Dobry vtip.

    A nie, 40 mi este nie je.. este par mesiacov :) A stejne mi ten vek malokto veri a ani sa nan necitim a uz vobec sa tak nespravam. Je to len cislo. Na rozdiel od teba ale fungujem ako normalny dospely clovek a necakam, az sa stane zazrak a niekto vyriesi vsetko za mna. Plus teda tvoje "to nie ja, to oni", ktorym furt ospravedlnujes svoju absolutnu neschopnost cokolvek zvladnut, je fakt na facku.

    A este nieco, nikto ta tu nedrzi. Nemusis dokola odpovedat a pisat veci, co si uz milionkrat pisala predtym. Uz sme to vsetko citali. Navyse furt len pridavas dalsie wtf hlasky a len si viac skodis. Ty sama sebe, nerobi to nikto iny. Vytvaras tu o sebe obraz, ktory naozaj nikoho neprilaka, aby sa s tebou co i len zoznamil a nieto ti este zariadil mimisa.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAILER: Pár lidí jí tu už vidělo - usměješ se, popřeješ pěkný den a jakmile se ohlédne jinam, zmizíš na druhou stranu sálu / pryč :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TRAILER: nebude, v realu bude imho stejna jako tady. ukricena, unarokovana, agresivni, odpudiva.
    KASTA
    KASTA --- ---
    SIBILLE: to je narez!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHEVALIER: Já je mám nastoupený v jedné řadě :) Ale jo, Luxuria je polka, zmátl mne Donatan :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NAVARA: ta vpravo dole je polka..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Neni tam skupinovej chat, zadny mistnosti nebo tak. Vidis fotky, vek, takovy ty self popis a jmeno a muzes napsat, nebo poslat lajk (usmev).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Kez by. ;o) Nomrlani clenstvi (registrace) nepovoluje si dopisovat, ale z nejakyho nesmyslnyho duvodu si lze posilat lajky a usmevy. A nevidis fotky. Takze jsou tam urcite i lidi co na sebe nevidi a vzajemne si posilaj usmevy jak u blbejch. ;o) Taky mne to neprijde nejak moc drahy.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Tam jsou ruzny akce na clenstvi, rocne asi 3000,-. VIP ucet je placeny clenstvi. Kdy ti chodej kazdej den nabidky podle zadanejch kriterii, vidis fotky a muzes na ne reagovat. Jinak nez s VIP uctem to nefunguje. Nevim proc tomu rikaji VIP ucet. Asi marketingovej tah, ono by stacilo jasne napsat, ze to je placeny clenstvi, u kteryho mas standardni funkce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Njn ;o) Ale do srazu naslepo uz nejdu. Zazil jsem parkrat a pokazdy to byla katastrofa. ;o) Nejlepsi bylo jak jsme si dali sraz v jedny pizzerii a fakt jsem nevedel kterou samotnou tam oslovit. Sedely tam samy tri. Tak jsem samozrejme tipl tu spatnou. "Ahoj, nemame tady dneska rande?". "Ne nemame." ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To je fakt. Zkusim nejaky oslovit. ;o) Vysledky sdelim sem. Pozitivni na eDarlingu je, ze tam 99% holek ma fotku. Uz mne oslovila jedna bez, poslal jsem zadost a napsala, ze fotku posle, az se trochu pozname. Napsal jsem ji, ze chci fotku proto abych ji poznal a uz neodpovedela. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak k eDarlingu, zacal mne ted nabizet samy holky ze Slovenska. A to jsem nic nemenil v nastaveni, takze se zrejme za ten rok co tam jsem vycerpaly vsechny ceske moznosti ;o) Na Slovensko se mne na rande moc nechce teda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SIBILLE: to je TAK legracni koukat se jak se to manipulatorce nepovedlo a jak se ted sama krouti a sviji v krecich, protoze je k manipulovani preurcena a nic jineho v podstate neumi. vadny zivocisny druh.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ..pak i čtvrtej rok doznívali ještě náznaky jakýsi jeho nežádoucí svobodný vůle..

    chudák malej.. jak mohl vydržet tolik let?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Je spoustu dávno zapomenutých příběhů.
    KULA
    KULA --- ---
    ...já jsem tak rád, že můj příběh je už zapomenutý :D....
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    Ja bych ji i docela chtela poznat v realu, jestli to z ni takhle pada i pri beznym rozhovoru...
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Ona si, podle mě vůbec neuvědomuje, jaký hovna z ní padaj.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    uz je to odhadem cca rok co jsem tu poprve nakouknul...moje tipy, ze je to troll nebo student psychologie ktery nas ma jako nejakou bakalarku, se ukazaly jako spatne tipy

    nechtel bych takhle dopadnout
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam