SHARKIE:
No já psala maily bývalýmu, aby se vrátil...
jen stručně jsem pak chtěla vyřídit převod účtu z bytu nebo převod podílu s tátou, jinak nic... protože jsem se měla odstěhovat..
Pak jsem volala i babičce, že táta píše maily, ať mu vysvětlí, co se u ní dělo - nic, den poté, co mi on psal ty SMS, že mi ona nepohlídá zvíře a já jemu psala, že má radši řešit ten byt, a on, že se o byt nemám zajímat, jsem za ní jela a tam jsem jí řekla, že potřebuju to hlídání zvířete, že mi to přeci slíbila a že kdy se máme s bývalým snoubencem stavit, pak pila čaj, řekla jsem, že se mám vdávat a chci už dítě a ať tátovi domluví...a že je nepříjemný, že ségra odešla z večeře a odletěla bez rozloučení...že si snad ještě bude kvůli tátovi myslet, že já chci aby babička umřela...že to ne ona, to spíš on po tom, jaký dělá problémy s tím bytem, i když jsme to řešili, i bývalej s nim měl schůzku...že babička přeci ví, že to byl původně byt mámy ten velkej..
Pak už jsme si tak povídali...
A táta tam zavolal a křičel na mě.
Pak jsem to volala bývalýmu snoubenci, říkala, mu to, nadávala na tátu a to byla čtvrt roku poslední věta, co jsem mu mohla říct... pak jen o konci našeho vztahu a to jsme se měli brát.
TAKŽE JÁ VOLALA I BABIČCE, AŤ TO TÁTOVI VYSVĚTLÍ, CO JSME U NÍ ŘEŠILI A ŽE NENÍ PRAVDA, ŽE BYCH U NÍ DĚLALA NĚJAKEJ ROZRUCH, TEDY TO ON, KDYŽ TAM VOLAL, TAK ABY MU TO ŘEKLA, ABY MĚ NEPSAL TY VĚCI A DAK MI TY PENÍZE NA JINEJ BYT, ŽE SI TO DOPLATÍM...NEBO TEN PODÍL.
Nereagování na maily peníze nepřevede.
KDYŽ MÁ NĚKDO V RUKOU TVOJE DĚDICTVÍ, Z PŮLJY TVŮJ BYT PO ČÁSTI BYTU TVÝ MÁMY A POSÍLÁ TĚ ZA NĚJKAÝMI ODBORNÍKY, ANIŽ BY TĚ VIDĚL A MLUVIL S TEBOU A DÁVÁ TI ULTIMÁTA, ŽE TI JINAK NEDÁ DE FACTO TVOJE PENÍZE...PENÍZE, CO TI SLÍBIL, KDYŽN PROTI TVÝ VŮLI BY PRODAL BYT PO TVÝ BABIČCE Z MÁMINÝ STRANY...
tak nelze nereagovat...napadlo mě už tehdy, že by bylo lepší poslat právníka..ale na vlastního otce?