OVERWATCH:
Jenže já bohužel po dnešním odpoledni nemám dobrou náladu.
A celkově po tom, co se mi stalo, co mi provedli, už mi často smajlíky docházejí... nemusí to být sarkasmus veselý, protože já nejsem veselá, tak smajlíky nejsou na místě.
Protože když jsem tu měla rozesmátou fotku, ale byla zhroucená v koupelně a brečela tu do noci, pořád tu byl na fotce smajlík a tak nikoho nenapadlo, v jakym stavu tu ,,ta žena" je...a podle toho vypadaly ty rekace a příspěvky, co mi dál psali.
Celkově asi už když jsem vloni byla nešťastná, daleko před tím, ale na fotce byl úsměv, asi nikdo nepochopil, co jsem prožívala i půl roku po tom, co mi sešlo ze svatby, přišla ještě o bydlení a něco tu asi nepochopil a útočil na mě... pak přímo.
Takže se smajlíky opatrně...nejsme v Americe, ta úsměv tě nikdo nepodopoří, naopal...no a třeba taly někdo pak vycítí štěstí a sebevědomí, i kdyby bylo jen na fotce a ve skutečnosti u PC seděla nešťastná žena, co přišla o muže a o byt, stačí jen nepochopení, příspěvek i se smajlíkem, co je nepochopenej, pak jeden bez smajlíku, pak fotka, ale na fotce smajlík, jen převrácení něčeho, co bylo myšlený s nadsázkou a úppně jinak a pak má někdo tendenci útočit na úplně nevinný lidi, třeba na úplně nevinný ženy a napadat je a nebo jim ničit život.
I když nevim, proč to bylo... proč by někdo tohle dělal, ve zlym nebo snad z nějakýho zdegenerovanýho humoru a deviace nebo jakoby machrování, co je tak ubohý, že se mi chce brečet. Ale je to internet, co někdo vzal jinak a nechápe, jaký by to bylo v reálu - internetu a jak zkresluje asi nerozumí totiž.