• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE: Nemám soukromej smartphone. Mám Tinder přes web.

    Takže hlavní problém bude ten ban na IP adresu.

    Nevím, jak změnit IP adresu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: vzdyt je zbytecny se trapit vzhledem! kdybys vedela, jak nektery lidi v parech vypadaji.. :) cili dolnak se.slabosti pro vetsi pozadi se urcite najde, treba ja a mnozi dalsi. nic k vysvetlovani, racionalizaci, omlouvani se sama sobe nebo okoli.
    jak rikala janzurova, zenska bez prdele je jak tejden bez nedele! :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Nepříjde mi to nepadnoucí. Já je mám taky takový, možná ještě o něco větší a taky si je narvu ještě do push upky. Prostě pořádně vykozíno.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: No byla to odpověď na otázku, jestli jsem tlustá. A u tebe na otázku, jestli znám dolňáky.

    Pokud někomu vadilo, že tady REBORNA během svý nezaměstnanosti ve svých odpovědích na vytáčející příspěvky TAPETOVALA, schválně kdo přelouská CELEJ tenhle článek:

    Jak jsem hledal a nenašel práci v 55 letech - Seznam Médium
    https://medium.seznam.cz/clanek/jak-jsem-hledal-a-nenasel-praci-v-55-letech-42047?#dop_ab_variant=1164100&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3

    Sorry za OT.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ZVIRATKO: Na toalety chodíte ve speciálních bačkorách k tomu určených jako v Japonsku / v návlekách na jedno použití / omýváte si po každém použití podrážky bot?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NELLAS: cernohnedy nohy nebo to kdyz vylezl z ne uplne cistejch toalet (a ruce si taky nemyl)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZVIRATKO: Špatně z čeho?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DELIRIUM: bud rad ze neprisel bos. Mel jsem takoveho kolegu a vzdycky se mi z toho delalo spatne.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NACITALKA: Kde vidíš ty rozdílné reakce? Asi čtu nepozorně, ale nevidím tu nic ani o čarodějnicích, ani o Adonisech, akorát fórky na obě strany.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    DELIRIUM: Ale to byla hned od začátku promarněná šance. Něco ve stylu: "jak jako až za půl hodiny? tak dlouho nevydržím! Chci tě hned teď, ikdyby si měl přijít celý mokrý. Já totiž potom z tebe to oblečení zubama strhám a usuším vánkem svých vlasů. "

    Věřím že tenhle scénář v kombinaci s toustovačem za 20 k mohl mít fakt grandiózní gradaci. Ale tak chápu, že dobrdrůžo jsi asi nehledala. Škoda:(
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Je zajímavý vidět tu rozdílnou reakci.

    Muž si postěžuje, že příchozí dáma nebyla jeho gusta i hromadně se začne souhlasit a potvrzovat, že to určitě byla nejméně velryba půvabu a věku čarodějnice.

    Žena si zde postěžuje na vzhled a věk partnera v nabídce a hle, houfně jsme utvrzovány v tom, že to jistě byl Adonis v nejlepších letech jen naše vybíravost ho zohyzdila.

    :D
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    DELIRIUM: ty jsi divná, nic tak nerozpoutá v ženě erotické touhy než pohled na svalnaté mužské nohy v barevných prstových ponožkách......
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    DELIRIUM:
    Tak tenhle mi ale prijde jeste tak nejak "v norme" a osobne bych mu dal i bezvyznamne plus za slozeni inteligencniho testu - ze i sam poznal, ze se k sobe skutecne nehodite :))
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    SITH: tato uvaha ma jednu zasadni chybu: staci se podivat kolem, kolik wtf lidi je ve vztahu. Takze to fakt neni o tom. Cele je to dost o nahode a ne o kvalitnich/nekvalitnich kusech. Kvalitni pro jednoho muze byt nekvalitni pro nekoho jineho.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Ještě sem si vzpomněla na jednoho experta.
    Čekala sem na něho přes půl hodiny, protože prý potřeboval, aby země po dešti trochu oschla. Bylo léto a moc sem nechápala důvod, ale když už sem byla na místě... No a on přišel v takových těch prstovych ponozkach místo bot. Byly kriklave modrožluté. Už sem chápala, proč nechtěl chodit na mokrém povrchu, nicméně sem nechápala, proč si tohle někdo bere na rande.
    Pak sem se dozvěděla, že má doma kolo za 200 tisíc nebo toustovač za cca 20 tisíc a když budu chtít, pozve me k sobe domu na ty toasty. Tak sem mu pogratulovala a zeptala se, zda za ty prachy umí aspoň mluvit. On se urazil a pak mi od něj přišlo, že se k sobě my dva nehodime.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    SITH: však já se vůbec nepříčím realitě. naopak člověk si oddechne, že dokonalá příležitost zřejmě protekla mezi prsty už někde na maturitaku. Život není jen o tom, jestli jsi nebo nejsi v chomoutu. Takže i to seznamování je víc na pohodu, protože zas o tak moc už nejde a situace může jen potěšit.
    SITH
    SITH --- ---
    a tak co se čeká? každý kvalitní kus je už dávno rozebraný a tak zůstaly neideální kusy nebo kusy, co se jim nepovedlo manželství a s dvěma dětma a šílenou ex / šíleným ex zkouší najít druhé štěstí. Červené praporky všude, ale ten, kdo sám hledá, těch praporků má u sebe také
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    HONZA09: Já zas včera četla, že ženy ze seznamek jsou jako parkovací místa. Ty nejlepší jsou zabrané a zbyly jen ty placený, nebo pro invalidy..... :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ALTOR: Mě se líbí takový přirovnání, co jsem kdysi slyšel. Že hledat po třicítce nějakého single partnera je jako hledat nejmíň rozbitou věc na smeťáku. :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    RENA_SULIROVA: nevim, jak je to teď, ale dřív šel profil založit i jinak než přes telefonní číslo (tuším, ze klasicky přes jiný účet: Facebook profil nebo Google účet).

    pokud to už nejde, sežeň si nejakou další SIM/tel.c.

    problem solved ;⁠-⁠)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam