VERSONNENHEIT:
Jenže stejně už nás v celý týhle věci fízlové a pak soud tak nějak předběhli... Asi měli se mnou jiný plány, ať už z jakýhokoli důvodu. Takže doposud to řeším.
,,aniž by z toho plynuly nějaké negativní důsledky pro tebe. Prostě jsi traumatizovaná znásilněním a pod vlivem toho jsi psala divný rasistický věci na internet."
Přesně tak to bylo, i když to pak byl jen černej humor s cílem poslat SUBVERSION i místní úchyly a posměváčka do hajzlu.
To by mi ještě mohli taky předepsat nějaký antidepresiva a udělat ze mě to (aktivnější zodpovědnější psychicky náročnější) práce NEschopný zombie, třeba ještě neplodný s těma polycystickejma vaječníkama, který ztratí menstruaci definitivně, takže bye bye mimísi... a jak by to pak bylo s mou hmotností taky nechci domýšlet...a pak kdybych to chtěla vysadit, by to ještě mohlo skončit skokem z okna. A skončila bych jako ta Nela, co umřela po znásilnění, antidepresivech a skoku z okna, kdy pak byla na vozejčku a pak UMŘELA!
Takže negativní důsledky by byly třeba ještě horší než takhle.
,,A třeba se ti podaří získat aspoň částečný invalidní důchod, takže bys nemusela makat na plnej úvazek."
Ne že bych o něj, když chci po nějaký administrativě na částečnej úvazek teď , OPĚT PAK ZASE dělat inženýrskou práci v oboru jako doteď (2022 až do konce roku 2024), NE, že bych o TEN INVALIĎÁK na hlavu STÁLA nebo se o něj zajímala, protože nevidím jedinej důvod, proč bych se o něj zajímat měla a navíc s ním by mě asi do inženýrský práce už pak ani nepustili, ale:
Ten invaliďák by mi podle mě dali taky jedině, kdybych na to brala nějaký antidepresiva.
A já na plnej úvazek makat nemusím...
TO KOMUNISTI TI PŘED PĚTATŘICETI LETY ŘEKLI ŽE MUSÍM A ŽE MI PŘIDĚLILI NĚJAKOU KNÍŽKU, KAM JE POTŘEBA DÁT NĚJAKÝ RAZÍTKO??
Ale já tady tu knížku nikde nevidím.
Tady musí makat a zvyšovat HDP a ,,negřit" jen RUSKEJ ,,NEGR" SUBVERSION, která TU JE PROTO, ABY PRACOVALA (A nemá to být hanlivý, jen ,,NEGR" OD SLOVA NEGŘIT JAKO PRACOVAT!!
To ona je tu, ABY POŘÁD ZVYŠOVALA HDP A POŘÁD PRACOVALA A TÍM TU BYLA UŽITEČNÁ.
Jenže já jsem si přečetla, že řada ruských žen tu nikdy nehla ani prstem a jsou v domácnosti a že místo HDP, který tu maj zvyšovat a produkovat, tu vyprodukovali jen nějaký ruský dětičky.
A nestěžuju si na ně JÁ!
Ale třeba celej BAZÉN, KDE SE MĚ NĚJAKÁ PANI ZOUFALE NA NĚCO PTALA A ŘÍKALA, ŽE JE TEDY RÁDA, ŽE NEJSEM CIZINKA.
No mě taky jako v létě sralo, že místo aby kolem mě byli mladý chlapi, se kterými bych se mohla v plavkách seznámit, ŽE JSOU VŠUDE OKOLO CIZOKRAJNÝ RODINKY.
Ale já bych za to neměla být obviněna, že to sem píšu!
Protože já nejsem ten, kdo tam HLÁSAL, ŽE DO BAZÉNU A NA KOUPÁK UŽ V ŽIVOTĚ NEPŮJDE, A ŽE ANI JEHO ZNÁMÍ TAM NECHTĚJ ZA NÍM PŘIJÍT, PROTOŽE PREJ NECHTĚJ PLAVAT A LEŽET NA LOUCE MEZI ROMY, RUSY A UKRAJINCI A ŠIKMOOKÝMI A ČERNOUŠKY!!!
Já to NEŘEKLA, JASNÝ!!!
TO JSEM NEBYLA JÁ, KDO TO TAM HLÁSAL!
Nicméně, to ona tu napsala HNUSNEJ PŘÍSPĚVEK MNĚ A JÁ NEPOCHOPILA, ŽE SI DĚLALA LEGRACI A TAK JSEM JÍ JEN CHTĚLA POSLAT DO HAJZLU.
Nicméně:
Tady musí makat a zvyšovat HDP a ,,negřit" jen chlapi, ti by měli a musí makat SUBVERSION, která TU JE PROTO, ABY PRACOVALA (A nemá to být hanlivý, jen ,,NEGR" OD SLOVA NEGŘIT JAKO PRACOVAT!!
To ona je tu, ABY POŘÁD ZVYŠOVALA HDP A POŘÁD PRACOVALA A TÍM TU BYLA UŽITEČNÁ a ospravedlnila svůj pobyt tady a jevila se užitečná.
A to JÁ JSEM TU, ABYCH MĚLA MIMÍSE, PROTOŽE JSEM ČEŠKA a jsem tu DOMA.
A BÝT V DOMÁCNOSTI JE OD SLOVA DOMA.
I když ona je tu už doma taky, o tom žádná.
Viš.
Si piš.