VERSONNENHEIT:
VERSONNENHEIT:
RENA_SULIROVA:
RENA_SULIROVA:
RENA_SULIROVA:
RENA_SULIROVA:
RENA_SULIROVA:
A fakt jako nechápu, PROČ SI MÁM na noc po 18 letech PROČÍTAT NĚJAKÝ ČLÁNKY O DROGÁCH a o nějakejch smažkách JEN PROTO, ŽE JSEM PO HODINOVYM PŘEMLOUVÁNÍ OD NĚJAKÝHO DEBŽONA v Roxy v roce 2003, PAK S BÝVALÝM PŘÍTELEM V PRŮBĚHU TŘÍ LET 2003-2006 A PAK PO VNUCENÍ NĚJAKÝMI DEMENTY, NĚJAKÝ drogy JEN VE FAKT MINIMÁLNÍM MNOŽSTVÍ ZKUSILA DO ROKU 2006, součtem tak 3 extáze, suma sumárum v mnoha potaženích dohromady tak jeden joint a pak nějakou čárku něčeho, A OD ROKU 2007 JSEM 17 LET ŽÁDNÝ DROGY NEMĚLA.
Ale dala jsem si tedy kvůli tobě tu práci. Sice to u mě nebyla v tom náročnym zkouškovym období tehdy toxická pychóza, protože se to vyskytlo až dva nebo tři měsíce po tý operaci a po užití tý drogy v souvislosti po rozchodu a po tý operaci, což byl důvod, proč jsem se nechala na tu drogu přemluvit, a hlavně z přetížení ze školy a nespaní, ale bylo to něco podobnýho a s tou drogou to mohlo souviset. Tak uvedu podobnej příklad:
= toxická psychóza
• vzniká během či bezprostředně po požití psychoaktivní látky,
trvá více než 48 hodin
• při abstinenci se upraví do 1-6 měsiců• symptomy: poruchy vnímání, abnormní emoce, chování,
psychomotorika, bludy, vědomí jasné
Já bych tedy řekla, že se neupraví do několika měsíců, ale spíš to může trvat i několik let.
Nicméně proč jsme si o tom psali v roce 2019/2020, když mně se nějaký psychický problémy vyskytly v roce 2006?Jako to jsme se tu o tom bavili proto, aby tu ze mě mohli snáz dělat blázna po tom, co došlo k tomu přepadení, píchnutí nějakejma drogama a znásilnění?
Nebo to má mít jinej význam?
Jako nějaká údajná pomoc, že psychická pomoc, kvůli který bych tolik nenadávala po ztrátě práce, mohla napomoci tomu, aby se bývalý snoubenec neodstěhoval zpět za tátou zpět do jeho rodiště??
Jsi si tím tak jistá?
Já fakt ne.