VERSONNENHEIT:
RENA_SULIROVA:
Tak když tedy chci dítě s Čechem a žít v Praze, tak tedy kontakt s českými muži??:
No párkrát na nějakejch akcích mě oslovili 25 letý týpci, který jen neodhadli věk, mysleli, že je mi třeba 25 nebo 30, pak jsem vysvětlila, že jsem starší a že hledám muže nad 30 let, tak z toho nic nebylo.
Párkrát mě oslovili takový nějaký nevzhlední obtloustlí obejdové.
Pak jsem čučela po nějakých 35+ letých, ale obvykle, když jsem se přitočila a naslouchala u baru jejich řeči, vyklubali se z nich cizinci.
Pak se mnou mluvil jeden, ze kterýho jsem rychle vytáhla, že už má děti.
Pak můj objev, anděl z párty, mě odmítl, že nemůže nic slíbit, že částěčně žije na Moravě, že tam má barák, tak asi plánuje budoucnost tam. Stejně jako můj bývalý snoubenec, se kterým mi to zkrachovalo mimo jiné taky kvůli tomu.
Pak jsem nedávno oslovila já jednoho vysokýho dredaře, co se mi vždycky líbil. Chvíli jsme kecali, pak jsme se tedy domluvili, že on už má děti a přítelkyni, tak že nic.
Pak jsem tu rozepsala story, jak mi týpek na akci chtěl sahat na kozy. Kdyby neměl přítelkyni, třeba by mě bral, nevím.
Tak když vezmu svůj pobyt mezi muži, kde je jich tak kolem mě nejvíc, což bylo obvykle na nějaký párty, tak z čeho by jako na dálku, aniž by se mnou mluvili, měli usuzovat mylně na to, že by mi jako mělo něco psychicky bejt?
Nedávno mi jeden týpek, co se mi bohužel nelíbil, říkal, že hezky tancuju.
Tak na mym tancování snad není nic šílenýho. Tak jako že si ,,šíleně" platim za drink u baru? Nebo jako opodál ,,šíleně" stojim?
No a když jdu třeba po ulici, tak si nemyslím, že bych u tý chůze vypadala nějak šíleně...
Pak jsou muži občas v metru nebo v tramvaji..
No to jako myslíš, že tam nějak jako ,,šíleně" sedím nebo se ,,šíleně" držím za tu tyč?
Nebo když třeba nakupuju a kolem chodí muži, tak myslíš, že si jako říkaj:
,,Hele, ta si koupila za čtyři pětky obří Monte a obří Lipánek, avokádo taky za 40, co není ve slevě a ještě tam má v koši lučinu a syrečky každý skoro za pade, ta bude dozajista úplně šílená, když si kupuje tohle!" ??
Nebo jakej má bejt jako ten mechanismus, že by mě ti muži, aniž by se mnou mluvili, považovali mylně za nějak psychicky nemocnou??