GLOBALISTA: jéj, děkuju moc za tak obsáhlou odpověď!
Já si to takhle přesně představuju, takže jsi mě pro Beco znovu nadchla :)! Už nějakou dobu spamuju tenhle klub začátečnickými dotazy, protože se prostě nemůžu rozhodnout mezi šátkem a nosítkem (a na obojí bohužel nejsou finance). Moc ráda bych to zkusila i se šátkem, ale cítím, že z dlouhodobého hlediska stejně budu lenoch vděčný za praktičnost a rychlé nasazení, takže nosítko je pro mě asi výhodnější investice. Já asi prtě nebudu smět nosit dřív než tak za dvě měsíce, takže do té doby je ještě dost času všechno promyslet a případně vyzkoušet, jak tu ostatní radí. Děkuju za nabídku Caboo, moc ráda bych využila, ale já teď ještě opravdu nosit nesmím, takže si musím nechat zajít chuť.
Jo a ještě bych měla jeden dotaz: Je reálné používat spolu s nosítkem i batůžek nebo by se ty popruhy už nějak přebíjely a dohromady to nejde? Zatím totiž na prcka vozím docela dost věcí a asi to časem optimalizuju, až si zvykneme, co je skutečně potřeba, ale zatím si moc neumím představit nacpat všechno jenom do látkové tašky.