• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    PETPET
    PETPET --- ---
    SANCHA: nozky urcite ven, pokud dite dovoli a za krk neni potreba plinka- staci zinka nebo poradne dotahnout. Jinak "Vonzino1" ma super videa s uvazy (to je ta co si nasla) a taky je uzasna jedna nemka- na youtube je pod jmenem "wrap you in love". A jeste teda je do satku lepsi davat mimcu teplaky nez dupacky - proste neco bez "tapek" aby mu to netahlo nohy.. Satkovani zdar!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: jojo lepsi pro dobry vyvoj kycli....nosila sem taky hned s nozkama ven...a nosila jsem Anyz hodne....presny udaj ti nepovim, uz si to nepamatuju ale nosila jsem ji dost...prvni mesic hlavne doma, pak stale doma plus ven...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    SANCHA: tohle FRENNET: mam v bookmarks. Kdyz si nejsem jista kouknu sem. Myslim, ze se tim celkem da ridit.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DALEEN: :)
    MULTICAT: no prave! Nebudes mit ruce jak orangutan a ani nebudes spocena :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRENNET: OK, nebudu se žinýrovat. Nejhorší je to právě, když jdu na trh pro ovoce a zeleninu. Můj vozejk není tak šikézní, ale co, hlavně, ze se nebudu rak dřít, ze jo? :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: Já nosila vždy s nohama venku. Syna jsem nosila od návratu z porodnice, tedy od 5 dne. Myslím, ze je to jedno, leda snad v zimě, ze by dítě mělo nohy víc v teple...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: jinak novouskovi klidne nozky ven....pokud to mimcu jde, tak lehce odtahnout nohy od sebe...pokud nepusti, tak takhle, dle videa muze byt...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Přesně, a tahle Ikeácká je docela hezká http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90282335/#/00283693
    Mám ji v jíné barvě a fakt jsem si s ní blbě připadala jen prvních deset minut. Když jsem pak táhla domů nákup jak jsem byla šťastná, že ji mám.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MULTICAT: kašli na pocit a jdi do ní. Víš proč ji pouzivas a ostatní ti můžou vylézt na hrb. Je lepší a vejde se do ni vic věci než do batohu. Ja si ji minule půjčila od sousedky a brázdila brněnskej zelnak a dítko v satku. Jako smála jsem se v duchu sama sobě, že jsem jako duchodce. No ta ovozel mi zato stála :) příště do toho jdu bez bázně a hany znovu.
    Výběr si nejakou hezkou s gumovejma kolečkama a jed ;)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MULTICAT: Ty jo, nad taskou na koleckach jsem ve meste hodne uvazovala. Ted na vesnici s ni neni kam chodit. Urcite ji zkus, lidem to nebude pripadat blby, spis naopak
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: K Becu nosim batoh a nebo vetsi ledvinku. Ale nejsem rada ovesena, takze nosim na kratsi useky kdy nepotrebuju velke zavazadlo, nebo chodim s nosicem :)

MULTICAT: Taska na koleckach je super vec. Mam krasnou s ptackama z Ikea. Jezdila jsem s ni na nakupy kdyz jsme nemeli auto.
    RYNA
    RYNA --- ---
    LALUDMI: MULTICAT: super, díky! taky si představuju pokaždý to stěhování národů :) Co se nákupů týče, tak vivat itesco, začala jsem chodit pouze pro ovozel na trh a ověšení taškama se o dost zredukovalo.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RYNA: já nosim běžně nositko a přes něj batuzek, někdy batoh jako kráva, jedu-li někam na dva dny. Pleny, pleny, pleny... no a když jdu třeba nakoupit tak jsem ovesena: batoh a třeba dvě látkový tašky a prditko na břiše. A pak si nadavam, ze jsem jak chudak soumar. Zdědila jsem ted tašku na kolečkách na ty nákupy, ale trochu se stydim ji použít. :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: ty jsou pecka ....taky na nich muzu oci nechat...
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    RYNA: Mám nosítko Ergo a s batohem na zádech nemám problém.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: ty mexicke!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: a tak ona se tvari, ze je to super cena
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: tisicovku??? ou...

mrkni se sem...kvalitni satku za hubicku...

Prices drop - Nosící šátky
    http://www.nosicisatky.cz/prices-drop
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    VERCASKOCKAMA: ha! pravda, pravda! Roloval se. No, to provesovani, mam za to, ze kazdej elastak se pri vaze 6kg zacne provesovat. I to Caboo, se doporucuje pouzivat max. do 6 kg, pritom pisou, ze je ho mozne pouzivat az do 10kg!

KLEVKA: No, prave! Ja pak budu mit joo argument pro dalsi satek :) Ten Medley mi pak hodi sousedka za litr. To je imho celkem slusna cena.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: jasny, vsak kdyz se ti pohodlnne nosi, tak nos (+: myslim, ale ze az budes mit ditko tezsi, tak poznas ze bude dobry jiny satek......v te cenove relaci uz se daji poridit kvalitnejsi satky jako je treba YARO....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam