• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DALEEN: :)
    MULTICAT: no prave! Nebudes mit ruce jak orangutan a ani nebudes spocena :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FRENNET: OK, nebudu se žinýrovat. Nejhorší je to právě, když jdu na trh pro ovoce a zeleninu. Můj vozejk není tak šikézní, ale co, hlavně, ze se nebudu rak dřít, ze jo? :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: Já nosila vždy s nohama venku. Syna jsem nosila od návratu z porodnice, tedy od 5 dne. Myslím, ze je to jedno, leda snad v zimě, ze by dítě mělo nohy víc v teple...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: jinak novouskovi klidne nozky ven....pokud to mimcu jde, tak lehce odtahnout nohy od sebe...pokud nepusti, tak takhle, dle videa muze byt...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Přesně, a tahle Ikeácká je docela hezká http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90282335/#/00283693
    Mám ji v jíné barvě a fakt jsem si s ní blbě připadala jen prvních deset minut. Když jsem pak táhla domů nákup jak jsem byla šťastná, že ji mám.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MULTICAT: kašli na pocit a jdi do ní. Víš proč ji pouzivas a ostatní ti můžou vylézt na hrb. Je lepší a vejde se do ni vic věci než do batohu. Ja si ji minule půjčila od sousedky a brázdila brněnskej zelnak a dítko v satku. Jako smála jsem se v duchu sama sobě, že jsem jako duchodce. No ta ovozel mi zato stála :) příště do toho jdu bez bázně a hany znovu.
    Výběr si nejakou hezkou s gumovejma kolečkama a jed ;)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MULTICAT: Ty jo, nad taskou na koleckach jsem ve meste hodne uvazovala. Ted na vesnici s ni neni kam chodit. Urcite ji zkus, lidem to nebude pripadat blby, spis naopak
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: K Becu nosim batoh a nebo vetsi ledvinku. Ale nejsem rada ovesena, takze nosim na kratsi useky kdy nepotrebuju velke zavazadlo, nebo chodim s nosicem :)

    MULTICAT: Taska na koleckach je super vec. Mam krasnou s ptackama z Ikea. Jezdila jsem s ni na nakupy kdyz jsme nemeli auto.
    RYNA
    RYNA --- ---
    LALUDMI: MULTICAT: super, díky! taky si představuju pokaždý to stěhování národů :) Co se nákupů týče, tak vivat itesco, začala jsem chodit pouze pro ovozel na trh a ověšení taškama se o dost zredukovalo.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RYNA: já nosim běžně nositko a přes něj batuzek, někdy batoh jako kráva, jedu-li někam na dva dny. Pleny, pleny, pleny... no a když jdu třeba nakoupit tak jsem ovesena: batoh a třeba dvě látkový tašky a prditko na břiše. A pak si nadavam, ze jsem jak chudak soumar. Zdědila jsem ted tašku na kolečkách na ty nákupy, ale trochu se stydim ji použít. :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: ty jsou pecka ....taky na nich muzu oci nechat...
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    RYNA: Mám nosítko Ergo a s batohem na zádech nemám problém.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: ty mexicke!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: a tak ona se tvari, ze je to super cena
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: tisicovku??? ou...

    mrkni se sem...kvalitni satku za hubicku...

    Prices drop - Nosící šátky
    http://www.nosicisatky.cz/prices-drop
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    VERCASKOCKAMA: ha! pravda, pravda! Roloval se. No, to provesovani, mam za to, ze kazdej elastak se pri vaze 6kg zacne provesovat. I to Caboo, se doporucuje pouzivat max. do 6 kg, pritom pisou, ze je ho mozne pouzivat az do 10kg!

    KLEVKA: No, prave! Ja pak budu mit joo argument pro dalsi satek :) Ten Medley mi pak hodi sousedka za litr. To je imho celkem slusna cena.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: jasny, vsak kdyz se ti pohodlnne nosi, tak nos (+: myslim, ale ze az budes mit ditko tezsi, tak poznas ze bude dobry jiny satek......v te cenove relaci uz se daji poridit kvalitnejsi satky jako je treba YARO....
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    FRENNET: Mám od nich doma elastik, viz VERCASKOCKAMA: ty pevné nevím, nemám zkušenost :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Jak tady, ci vedle, ted uz si nevzpominam byla hanena ynacka Medley, tak musim nesouhlasit. Mam v rukou uz treti:
    1. elasticky
    2.poloelasticky(?)
    3. pevny.
    Je pravda, ze jsem nezkousela nic nez Caboo, Vatanai a Medley. No ted nosim v tom pevnem a nic krome malo zkosenych koncu mi neva. Vatanai zacal rezat do ramen, tak jsem presla na Medley (pujceny od sousedky) a jako nic mi zatim nevadi. Nereze do ramen, hezky ho umim zatahnout, Vatanai mi furt povoloval. No, furt se lakomim na ten s tema morskyma pannama.¨
    Co vam na nich teda vadilo?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: Manduca má tlustý popruhy a batoh přes ní moc pohodlnej není, i když se to dá. Ostatní nosítka neznám, ale pro mě to byl často důvod vzít radši ten šátek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam