• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FARFELOOMuseum Level & Microdosing
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Nejprve diky DANCE_GIRL, ze sla jako prvni z oslovenych s kuzi na trh;) Napsal jsem totiz vic lidem co se v LSD auditku zminili o microdosingu, jestli nechteji svoji zkusenost rozebrat tady.

    Moje zkusenost s microdosingem:
    Prvni veci, na kterou jsem se zameril, bylo ziskani skutecne mikro davek. Moznost vzit papir, rozpustit ve vode a rozdelit na deset dilu? Mame tu temnou stranu site a tam jista entita umi 10x10ug lsd. Tisice kladnych recenzi, sem tam si nekdo postezuje, ze je to zbytecne silny.

    Den nula nadesel, nedam si prece rovnou celej jeden papir. Jsou sice mensi nez je bezna velikost, ale vyrobce prodava i "plnou palbu" , co kdyby se prehmatl a najel by mi trip do domaci pohodicky s zenou a detma:) Zkusil jsem nejdriv ctvrtinu, 2 hodky a nic, pridal jsem zbytek. Za 40 min mi nektery zvuky prijdou divny, nasledne se zacnu potit. Potom sucho v puse a s tim spojena neukojitelna zizen. Ok, takhle by to asi vypadat nemelo. Neni to moc prijemne, chvilema se prida i nevolnost. Citim pnuti dlouhodobe neuvolnenych svalu (sije a zada ze sezeni u PC) - na to je to dobry, protazeni a narovnani se. Mam potrebu ten stav malinko dostat k zemi, navic je tu stale ta zizen, takze 2 piva k obedu si jako fotr muzu dovolit:)Celkove mi to pusobeni prislo jak lehkej amfetaminovej rush.

    Plan uzivani jsem mel po 3 dnech. Tedy 1. den davka, 2. den "afterglow" 3. den odpocinek. Ale takovyhle vzruseni si v praci nechci dopravat, pristi davka tedy byla jen polovina. Ucinek byl sice slabsi, jenze porad znatelnej. Mohl jsem samozrejme jen verit, ze to je skutecne LSD. Ale verit, ze tohle udela 5ug? Dalsi davky tedy byly po ctrtkach, ke konci jsem se dopracoval k pulce (tolerance?). Vyjimecne jsem dal celou.
    Zkousel jsem i slepej test, jestli to proste neni placebo. Dal jsem do pytliku jednu davku a stejne velkej kus podobnyho papiru. Po slepu zalozil a vydal se do prace. V ustech mi prislo, ze beru ten hluchej, jenze ucinek me presvedcil ze sakra ne, a po zcheckovani pytliku to bylo jasny:)
    Microdosoval jsem temer 3 mesice. Slabsi davku bych prirovnal k takovymu lepsimu kafi s dlouhym trvanim bez kofeinovyho tresu. Zlepseni soustredeni a sluchu. Cekal jsem i nejakou zvysenou empatii, ale to se nedostavilo. Byl tam i takovy ten jiny pohled na "vec", jaky pretrvava nekolik tydnu po plnohodnotnem tripu.
    Vyssi davka (dle me uz ne micro, spis muzeum level) soustredeni moc nepodporuje. Do akcnejsich veci se ovsem da dobre ponorit. Jsem byl treba venku s obema syny a s dalsimi detmi ulice. A uplne me vtahly do jejich bizarnich her:D Ne ze bych je sam s nima hral, ale chapal jsem jejich smysl, a nemyslel si ze jen delaji "blbosti".
    Tahle davka umoznuje protazeni a "prokrupani" napjatych casti tela. Taky zvysuje chut na pivo:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    IXTREMIST: upozornim, ze nejsem jiz davno pravidelny (rozumej vikendovy a denni uzivatel). Ano, je to dost mozny, ze se mi po tech 20letech zmenila chemie v hlave. To bych predpokladal, i kdybych zadny fety nebral.
    Respekt mam tedka k tem latkam vetsi, nez kdyz jsem pred 15lety jako spravny mladik vyjel vsechno co se dostalo na stul. Takze v tom bych problem nehledal. Vyvoj, zkusenosti, vek, vsechno dohromady.

    //jestli si nekdo mysli, ze mu budou fety fungovat ve 40 stejne jako ve 17-18 nebo ve 20 tak je tezce na omylu.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VYHULENY_UFO: Vypálený receptory + nedostatek respektu k látce?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIAGONAL:
    že stejný počet kapek mi dá to samý po týdnu i po dvou měsících od posledního užití

    vek? ja na sobe pozoruju, ze s vekem ucinost nekterych drog znacne uvada. koks je nuda, po extazi usnu, akorat to acko a lsd je jeste schopny udelat nejakou zabavu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DIAGONAL: možná kdyby sis ty kraviny v mládí na tripech

    tomu prilis neverim, protoze otazky viry a existence alternativnich vesmiru nevyresis v puberte, kdy si myslis, ze vsichni jsou curaci a jen ty si genius. k tomu jaksi chybela pokora.
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    VYHULENY_UFO: možná kdyby sis ty kraviny v mládí na tripech vyřešil a nesmažil dobře uvařenej perník, tak tu nemáš potřebu za každou cenu dehonestovat pohled na věc, kterej má imho velmi silnou oporu nejen v literatuře... Ještě než tě dám do ignoru, by si mě mohl odkázat na nějaký relevantní info o toleranci lsd. Rád se dozvím něco novýho a skvělý by bylo, kdyby si mi vysvětlil i aktuální otázku, jak je možný, že stejný počet kapek mi dá to samý po týdnu i po dvou měsících od posledního užití... Oboje letošní zkušenost.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemyslel jsem kombo. Blbě jsem to nazval. Při dalším MDMA rollu prostě
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    FARFELOO: kombinace latek je druha vec. ale jako michat mikrodavky lsd a extaze uz je jen o tom, byt zase permanetne zmasteny.
    to je jako ja stridam vecer modely huleni, abych nehulil kazdej den to samy a mel pocit, ze sem furt pokazdy zhulenej.... ono kdyz hulis furt jeden model, tak se ho taky naucis a muze se ti stat, ze si vlastne myslis, ze nejses zhulenej a pritom ses jako prase :D
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BRKODLAK: Mikrodávky MDMA "snižují toleranci" při následným plnohodnotným tripu, nějakým zvláštním mechanismem. Kdysi jsem se na to ptal v MDMA auditku.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: no jo no.. starnouci narkoplejboje driv nebo pozdeji nahradi mlada nastupnicka generace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nebudeš ty bude jinej :-|
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: :D
    //ja uz bych to nedal, mazat mladym psajtrencovcym holcickam psychedelii kolem huby. vzdyt bych musel lhat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: chlubení se guruem nech bejt, na to se skvěle balí mladý žáby!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: to si nemyslim, to jde s vekem. normalni clovek se driv nebo pozdeji zamysli,. ze 500x rocne je to nesmysl... (tim se maximalne muzes chlubit, jakej ses guru)

    //ja za sebe musim rici, ze sem si tripy zacal skutecne uzivat az posledni roky. kdyz sem byl mladej, resil sem na nich vselijaky kraviny, ktery sem stejne nevyresil a zasiraly mi zbytecne hlavu (jako osobni zalezitosti, vztahy, prace, duchovni nesmysly - jako je to problem, kdyz si uvedomis, ze ti fetaci vedle tebe veri na chemtrailsy, cernou magii apod) a uplne sem zapominal na relaxovani, odpocinek a jen si proste uzit toho kyselyho stavu, kdy je nejlepsi ho proste nechat bejt a jen se smat... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PALEONTOLOG: hlavně i u těch mikrodávek hraje roli set a setting a to mi přijde jako největší nevýhoda. zkoušel jsi třeba mikrodávky mdma?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: ale houby, třeba se jen hodně kontrolujem a máme potřebu větší nálože, abychom se dostali zpět k přirození, z kterého jsme vzešli a které nás provází ať chca nechca
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale krasna trolici debata, o kterou by nemeli byt ochuzeni i psychedelicti guruove z lsd auditka :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: taaaak +1.
    2-3x do roka, plnou davku a nazdar. stejne se to bere hlavne z toho duvodu, protoze chces relaxovat, uzit si zabavy a legrace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    alespoň jsem si rozehnal ty iluze, co jsem měl o kyselině v mládí. to se splašilo jednou za uherskej rok a bylo to tak nejlepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam